Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL4555LO – timp la discretie

Bucura-te de libertatea de a folosi aparatură electrocasnică de ultimă oră şi de timpul liber pe care aceasta ti-l oferă. Mai mult decât atât maşina de spălat vase incorporabilă Electrolux ESL4555LO reduce timpul de spălare la jumătate folosind funcţia Time Manager. Acest lucru reprezintă un avantaj, mai ales atunci când ai musafiri şi timpul este limitat. Programul rapid al acestei maşini de spălat vase oferă posibilitatea spălării vaselor imediat după ce ai stat la masă, într-un timp relativ scurt, de doar 30 de minute. Cu funcţia Auto Off, maşina de spălat vase evită consumul de energie electrică între ciclurile de spălare. Nu ai timp de spălat vase dar nici nu vrei să le laşi în chiuvetă? Nimic mai simplu. Cu funcţia Start întârziat, poţi pune vasele în maşina de spălat vase şi apoi s-o programezi să pornească atunci când vei dori.

electroluxMasina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL4555LO este complet incorporabilă,  are o capacitate de încărcare de 9 seturi, deţine un număr de 6 programe de spălare şi face parte din clasa de eficienţă energetică A+, cu clasa de eficienţă energetică la spălare A, iar la uscare tot A. Controlul de face electronic de la panoul de control de tip LED. Programul Intensiv asigură o spălare eficientă a vaselor la o temperatură de 70 de grade, eliminând microbii şi asigurând o igienizare ultra eficientă. Datorită programului Clătire/Oprire poţi aştepta ca maşina de spălat vase să fie plină, înainte de a rula ciclul de spălare, limpezind astfel vasele şi scăpând de mirosurile neplăcute de murdărie. Senzorul de apă Sensor Control, va  detecta nivelul de murdărie şi va regla consumul de apa.

Aceasta dispune de sistem termoeficient, garantând uscarea prin căldura reziduală.

Programul rapid oferă o spălare eficientă la o temperatură de 50 de grade, durata acestui program fiind de 30 de minute. Programul Bio/Eco spală vasele la o temperatură de 50 de grade, într-un mod eficient cu o durată a ciclului de spălare de 180 de minute, având un consum redus de apă şi de energie electrică.  Senzorii pentru temperatură sunt în număr de 4 şi pot fi setaţi pe 4 nivele de temperatură. Panoul de control a fost dotat cu un indicator pentru sare, unul pentru programare întârziată şi unul pentru terminarea programului. Consumul  de energie electrică pentru un ciclu de spălare este de 0,78 w,  iar consumul de apă este de 9,5 litri pentru un ciclu de spălare. Consumul anual de energie electrică este de 222 kw, iar consumul anual de apă este de 2660 l.

Coşul maşinii de spălat vase este reglabil pe înălţime iar rafturile sunt pliabile. Nivelul de zgomot al acesteia este de 47 dB, ceea ce o face destul de silenţioasă în timpul funcţionării. Dimensiunile maşinii de spălat vase Electrolux ESL4555LO sunt de 81.8 x 44.6 x 55 cm iar lăţimea acesteia este de 50 cm. Se încorporează perfect în mobilierul bucătăriei, dându-i acesteia un aspect inovator, modern şi elegant. Preţul  este destul de acceptabil, mai ales că oferă programe eficiente cu funcţii speciale pentru spălarea vaselor, iar dacă  îţi doreşti o maşină de spălat vase performantă, care ofere timp la discreţie, cu un design atrăgător din inox ţi-o recomand cu toată încrederea.