Combina frigorifica LG GBB59PZJVB – calitate Full No Frost

Compania Sud-Coreeană LG  cu sediul în Seul este o multinaţională şi este producătoare a patru segmente de producţie printre care şi producţia de electrocasnice. Brandul LG reprezintă încântarea inteligenţei.  Life Good  reprezintă sloganul şi logo-ul futurist al acestei companii.

Combina frigorifică LG GBB59PZJVB face parte din clasa de eficienţă energetică A+ şi deţine sistem de răcire Full No Frost, atât pentru frigider cât şi pentru congelator. Sistemul de răcire Full No Frost asigură răcirea celor două compartimente, pe bază de cureţi cu aer rece multipli pentru a împiedica formarea gheţii pe pereţii acestora. Volumul net total al acestei combine frigorifice este de 318 l din care volumul net al frigiderului este de 225 l iar cel al congelatorului este de 93 l. Această combină frigorifică are un consum de energie electrică anuală de 330 kw.

lgFrigiderul a fost dotat cu 3 compartimente cu rafturi din sticlă precum şi un compartiment pentru legume şi fructe ce menţine legumele şi fructele în condiţii optime de păstrare a prospeţimii acestora. Sistemul de dezgheţare se face în mod automat, fără a mai necesita o dezgheţare manuală. Spaţiile pentru depozitarea alimentelor sunt destul de largi şi de încăpătoare şi se pot păstra o perioadă mai lungă, datorită sistemului Full No Frost care face ca alimentele să se păstreze în condiţii optime, fără a fi umezite şi fără a căpăta cruste de mucegai.

Congelatorul este dotat cu 3 sertare destul de încăpătoare pentru a putea depozita carnea sau peştele precum şi diferite legume, chiar şi pentru o perioadă mai îndelungată, asigurând un debit de aer multiplu.  Sistemul de dezgheţare se face tot în acelaşi mod automat, ca şi frigiderul. Capacitatea de îngheţare a acestuia este de 9 kg în 24 de ore.

Pentru eficienţă şi pentru a păstra recipientele cu mâncare în deplină siguranţă,  această combină frigorifică a fost dotată cu opţiuni şi funcţii speciale.  Funcţia specială  Multi Air Flow distribuie curenţii de aer rece, uniform în tot frigiderul iar sistemul antibacterian face ca alimentele să fie protejate de microbi şi bacterii, iar funcţia Eco face ca aceasta să aibă un consum redus de energie electrică în funcţionare.

Combina frigorifica LG GBB59PZJVB  face parte din clasa climatică SN-T, având agent de răcire R600a şi un nivel de zgomot de doar 37 dB, făcându-l ultra silenţios. În cazul unei pene de curent, această combină frigorifică asigură o autonomie de până la 16 ore fără curent electric.

Uşa frigiderului este dotată cu mai multe spaţii de depozitare pentru sticle, borcane, suport pentru unt/brânză. Uşile sunt cu deschidere standard pe dreapta şi sunt reversibile iar mânerele sunt încorporate.  Iluminarea din interiorul frigiderului este puternică şi are o durată de viaţă de 5 ori mai mare decât a lămpilor convenţionale a altor frigidere.

Desingn-ul este foarte atrăgător cu carcasa de culoare argintie, atrăgând prin dimensiunile impresionante de 190 x 60.7 x 70.1 cm şi prin faptul că dă bucătăriei un aer modern şi un stil inovator. Preţul este dat de calităţile pe care le deţine şi îl recomand oricui îşi doreşte o combină frigorifică performantă.