Fagor FE-6212A – masina de spalat super ieftina

Mașina  modernă de spălat rufe a fost inventată în anul 1851 de inventatorul american James King. Deși mașina de spălat rufe avea un cilindru în care se băgau rufele, acțiunea ei se făcea manual. De atunci și până în zilele noastre, metoda a fost îmbunătățită pas cu pas, odată cu trecerea timpului, câștigând popularitate și ajungând astăzi la mașina de spălat rufe,  modernă, inteligentă, cu design cât mai atrăgător și tehnologii inovatoare.

Compania Fagor este una dintre cele mai cunoscute companii producătoare de produse electrocanice din Spania, ocupând locul cinci la nivel European.

Mașina de spălat rufe Fagor FE-6212A face parte din clasa energetică A++ și deține tehnologia Saver System, fiind evaluată la cele mai mici clase de consum de energie electrică, precum și tehnologia VarisoScan Tehnology  ce are funcția de a regla consumul în funcție de încărcarea rufelor. Sistemul ASB cu care este dotată mașina de spălat rufe, asigură un control al balansului.

Masina de spalat rufe Fagor FE-6212A , 1200RPM , 6kg , Calsa A++ , Diisplay LCD

Această mașină de spălat rufe are o încărcare frontală, cu o capacitate de spălare de 6 kg, cu un consum de energie electrică la spălare de 0.78 kWh/ciclu și un consum al apei de 49 l/ciclu. Viteza maximă de centrifugare, este de 1200 rotații pe minut.

Are un nivel de zgomot la spălare de 59 dB și un nivel de zgomit la centrifugare de 79 dB, ceea ce o face silențioasă.

Este înzestrată cu un design plăcut de culoare alb imaculat, cu linii drepte, fine și o placă aplicată în partea de sus a carcasei, pe care se află display-ul digital cu afișaj LCD,  pentru aplicarea următoarelor  funcții de spălare: viteza de stoarcere, start întârziat pănă la 24 de ore și timpul rămas până la terminarea programului. Deține un număr de șase programe și anume: mixt, spălare la rece cu timp de acțiune de 60 minute, spălare intensivă, program de spălare anti-șifonare, special creat pentru ca rufele să nu se șifoneze și să poată fi călcate foarte ușor sau chiar deloc, program Fast de 30 de minute, Program Express de 15 minute și butonul de stoarcere de la 0 la 1200 rotații pe minut. Dimensiunile de 85x59x55 cm o fac să se încadreze perfect pe orice perete fără să incomodeze utilizatorul sau pe oricare alt membru din locuință.

Prețul este acceptabil și este dat de tehnologia cu care este dotată mașina de spălat rufe Fagor FE-6212A , 1200RPM , 6kg , Calsa A++ , Display LCD și pe care o recomand cu toată încrederea, fiind utilă pentru orice familie.