Whirlpool Premium Sail Silver AMD 354/1 – Aparat de aer conditionat cu pret

Cea mai bună opţiune pentru a te apăra de căldurile toride din timpul verii, este aparatul de aer condiţionat. Oriunde ai merge în perioada verii, ai nevoie de răcoare.

O să-şi prezint un aparat de aer condiţionat de ultimă generaţie, şi anume Aparatul de aer conditionat Whirlpool Premium Sail Silver AMD 354/1 Inverter Plus, 9000 BTU, reprezentând cea mai bună opţiune a acestui tip de aparat electrocasnic, pentru a crea o atmosferă răcoroasă.

Are un design simplu,cu linii fine, Sail Elegant, de culoare argintie, panou Silver, prezentând pe carcasă la exterior logo-ul Whirlpool amplasat pe mijloc, şi panoul de afişaj LED -display cu afişarea temperaturii setate, ce se află în partea de jos.

Dimensiunile unităţii inetrioare sunt de 820 x 265 x 174 mm, cu o greutate de 9 kg, iar dimensiunile unităţii exterioare sunt de 776 x 540 x 320 mm. Aparatul poate fi montat pe orice perete din apartament, dând o notă de lux, datorită culorii sale argintii în contrast cu panoul de afişaj.

Tehnologia Inverter Plus a compresorului, îi permite să moduleze capacitatea de răcire pe timpul verii şi de încălzire pe timpul iernii, astfel încât consumul de energie electrică să fie redus.

Whirlpool Premium Sail Silver AMD 355 1 Inverter Plus

Ambientul este monitorizat de senzorii 6th Sense (al şaselea simţ) cu funcţia de dezumificare şi ventilare pentru a nu permite formarea mucegaiului, răcire şi încălzire. Funcţia 1W Stand-by îţi asigură un consum mai mic cu până la 66 %, atunci când display-ul este oprit. Funcţia Cold Plasma Generator asigură distrugerea bacteriilor şi a virusurilor prin utilizarea tensiunii înalte. Funcţia de auto-curăţare se realizează atunci când aparatul de aer condiţionat s-a oprit şi se trece automat pe încălzire uscând vaporizatorul. Funcţia Around U transmite temperatura din locul în care se află telecomanda, prin senzorul aflat pe telecomandă.

Nivelul de zgomot al unităţii exterioare este de 48 dB, iar cel al unităţii interioare este cuprins între 20 şi 30 dB, astfel că nu vei fi deranjat de zgomotul produs de aparatul de aer condiţionat.

Face parte din clasa energetică de răcire A+ şi din clasa energetică de încălzire A, ceea ce conferă un consum redus de energie. Aparatul de aer condiţionat Whirlpool Premium Sail Silver AMD 354/1 Inverter Plus are o capacitate de răcire de 9000 BTU şi o capacitate de încălzire de 10543 BTU.

Are un preţ ceva mai ridicat decât aparatele mai puţin sofisticate, însă explicaţia constă în calitatea produsului.