FINLUX 24F160 – cu caracteristica Dolby Digital Plus

Preţ FINLUX 24F160

Producătorul Finlux la origine este finlandez, însă acum este transferat la Compania Vestel din Turcia. Acesta a scos pe piaţă o gamă de televizoare ieftine şi fiabile, pentru a le face disponibile oricărui consumator indiferent de vârsta pe care ar avea-o. Aceste LED-uri Tv sunt comercializate nu numai la noi în ţară ci şi în alte ţări. Preţul acestuia este foarte mic şi vine la reducere, beneficiind de o garanţie de 60 de luni, putând fi cumpărat de persoanele care nu sunt dispuse să plătească un preţ mare pentru  un televizor pe care îl folosesc doar pentru vizionarea programelor TV.

Aspect FINLUX 24F160

FINLUX 24F160 are dimensiunile de 563 x 345 x 55 mm, având un display de 61 cm ce este încadrat de o ramă asemănătoare cu cea a unui tablou, probabil aceasta a fost şi intenţia producătorului, şi deţine o carcasă rezistentă de culoare neagră. Acesta poate fi dispus într-un dormitor, în camera copiilor sau la bucătărie pentru a vedea emisiunile preferate şi a asculta ştirile în timp ce mănânci sau pregăteşti mâncare.

Caracteristici FINLUX 24F160

FINLUX 24F160 este un LED Tv  de tip HD Ready, ce îi asigură o bună calitate în a afişa programe transmise în High Definition 1080i sau 1080p, pentru ecrane mici, calitatea lui nefiind aceea de a fi un Smart TV. Sistemul audio este unul performant Stereo, ce deţine caracteristica superioară Dolby Digital Plus, redând o ieşire a sunetului de 2 x 2,5 W. Display-ul cu caracteristica Backlight LED are o diagonală de 61 cm şi o rezoluţie performantă pentru acest tip de televizor, de 1366 x 768 pixeli. Contrastul dinamic este de 1000:1 având o luminozitate remarcantă de 300 cd/mp, iar aspectul imaginii de 16:9. Unghiurile de vizibilitate de 170/170 permit să priveşti către ecran din orice colţ al încăperii, fără ca imaginile să fie distorsionate. Timpul de răspuns la schimbarea canalelor este de 5 ms. Pentru recepţie şi transmisie acesta a fost dotat cu un tuner digital de tipul DVB T/C MPEG4 şi o intrare pentru antenă, deţinând conectorii: o intrare PC/D sub 15 pini, o intrare USB, o intrare pentru video composite, o intrare pentru diverse componente, o intrare Scart şi 2 porturi HDMI.

finlux-24f160

Review FINLUX 24F160

Ca şi aspect Finlux 24F160 arată destul de bine, cu design-ul său modern şi destul de elegant. Este subţire iar rama îl face să pară un tablou cu imagini în mişcare. Şi pentru că este un televizor, imaginea este principala caracteristică importantă. Imaginile redate de Filnlux din seria 24F160 sunt redate foarte clar, având un contrast dinamic destul de bun, cu negru foarte intens şi albul foarte deschis şi strălucitor, mai ales că deţine unghiuri de vizualizare foarte bune. Rezoluţia pe care o deţine face să aibă culorile destul vii şi mai apropiate de cele naturale. Sistemul audio vine cu caracteristica Dolby Digital Plus ce dă calitate şi putere  difuzoarelor, Cu această funcţie sunetul este clar, fără distorsiuni, chiar şi dacă sunetul este dat la maxim.  Cu diagonala de doar 61 cm,  se pretează a fi dispus mai mult într-o bucătărie sau camera copiilor.

Pro: LED, caracteristica sunet Dolby Digital Plus, preţ foarte bun

Contra: nu este Smart TV, nu deţine caracteristici superioare de imagini