Whirlpool Supreme No Frost BSNF 8101 OX – al 6-lea simt

Preț Whirlpool Supreme BSNF 8101 OX

Combina frigorifică Whirlpool BSNF 8101 OX, face parte din clasa de eficiență energetică A+ și deține tehnologiile Supreme No Frost, Dual No Frost și Al Șaselea Simț. Deși este foarte performantă avînd aceste tehnologii, Whirlpool BSNF 8101 OX vine cu un preț acceptabil și cu o garanție de 24 de luni, cu posibilitatea de extindere, contra cost.

Aspect  Whirlpool Supreme BSNF 8101 OX

Combina frigorifică Whirlpool BSNF 8101 OX a fost dotată cu o carcasă de culoare argintie, foarte simplă cu linii drepte și având dispus pe ușa superioară a combinei doar logo Whirpool. Dispune de mânere încorporate cu deschidere standard pe partea dreaptă, iar ușile nu sunt reversibile. Iluminarea interioară se face cu bec de tip LED, distribuind eficient fascicolele de lumină.  Având dimensiunile de 188.5 x 59.5 x 65.5 cm, poate fi orientată și dispusă în orice bucătărie, chiar și într-una de dimensiuni mai mici.

Caracteristici Whirlpool Supreme BSNF 8101 OX

Această combină frigorifică a fost dotată cu sistem de răcire No Frost atât pentru frigider cât și pentru congelator. Volumul net total al acesteia este de 319 litri, distribuiti către cele două compartimente, frigider și congelator, astfel că volumul net al frigiderului este de 222 litri iar cel al congelatorului fiind de 97 de litri. Consumul energetic anual este de 311 kw. Frigiderul este compus din 4 compartimente cu rafturi de sticlă, având sistem de dezghețare automat. Congelatorul deține un număr de trei sertare, cu un compartiment mare Big Box. Capacitatea de congelare este de 4 kg în 24 de ore iar sistemul de dezghețare este tot automat. Dispune de tehnologia Al Șaselea Simț, care adaptează și controlează temperatura și nivelul de umiditate din frigider. Sistemul antibacterian protejează interiorul cu un sistem inhibator ce face ca alimentele să fie păstrate în cele mai bune condiții de păstrare. Pe lângă acestea, mai deține un sistem de avertizare acustică pentru ușă deschisă și sistem de avertizare acustică pentru temperatură ridicată.  Combina frigorifică Whirlpool BSNF 8101 OX a fost dotată cu un singur compresor cu sistem de răcire No Frost, ce nu permite formarea gheții pe pereții frigiderului. Nivelul de zgomot este foarte scăzut, acesta fiind de doar 42 dB. În cazul unei pene de curent, aceasta are o autonomie de până la 24 de ore.

whirlpool-bsnf-8101-ox

Review Whirlpool Supreme BSNF 8101 OX

Combina frigorifică Whirlpool BSNF 8101 OX a fost dotată cu tehnologia Al Șaselea Simț, ceea ce îi conferă un consum redus de energie electrică, deși face parte din clasa de eficiență energetică A+.  Volumul de 319 litri o face foarte încăpătoare, mai ales când faci multă mâncare și de obicei nu prea ai cum să o depozitezi. Compartimentul Big Box al congelatorului îți dă posibilitatea să depozitezi o cantitate mai mare de alimente, pentru a putea fi păstrate mai mult timp. Nivelul de zgomot scăzut o face foarte silențioasă și nu va deranja auzul. Design-ul simplu al carcasei de culoare argintie o face să fie elegantă și foarte modernă, iar dispusă în bucătăria ta, va da acesteia un stil deosebit de modern. Greutatea de 71 de kg o face să poată fi mișcată cu ușurință atunci când dorești să cureți pe sub ea. Prețul este foarte convenabil și este recomandată oricui își dorește un aparat frigorific modern în casa sa.

Pro: tehnologia Al 6-lea Simț, capacitate mare, compartiment Big Box

Contra: clasa A+