Masina de spalat vase Gorenje GV64315 – consum redus de apa si energie

Compania slovenă Gorenje a luat ființă în anul 1950 și este producătoare de electrocasnice. În conceptul Gorenje filozofia de viață este simplă, creând colecții de aparate electrocasnice care respectă stilul de viață. Fiind dotate cu tehnologii de ultimă oră și sisteme  puse bine la punct, oferă economii la consumabile și preturi mici la utilități.

Masina de spalat vase Gorenje GV64315 este complet incorporabilă și reprezintă unul dintre  avantaje Gorenje. Are o capacitate de spălare de 14 seturi de vase și face parte din clasa de eficiență energetică A++ beneficiind de tehnologia Aqua Stop Total. Această tehnologie oferă posibilitatea de a lăsa mașina de spălat vase să funcționeze pe durata nopții, sau când esti plecat de acasă. În caz de inundație acest sistem va opri automat alimentarea cu apă și va elimina surplusul de apă din interior.  Pentru spălarea vaselor  această mașină de spălat vase,  face parte din clasa de eficiență energetică A și tot din clasa de eficiență energetică A pentru uscarea lor. Aceasta a fost dotată cu un număr de 10 programe și opțiuni, precum și de un sistem de siguranță pentru protecția copiilor și un sistem de siguranță împotriva inundațiilor, beneficiind de control mecanic.

gorenje-gv64315Fiind dotată cu filtru de autocurățare, resturile de mâncare vor fi eliminate, împiedicând înfundarea mașinii de spălat vase, eliminându-se totodată și problemele legate de funcționalitate. Pentru purificarea apei, aceasta deține un senzor ce monitorizează calitatea apei și o purifică până la un nivel optim de curățare, reducându-se astfel și consumul de apă.

Pentru spălare vaselor pe categorii, masina de spalat vase Gorenje GV64315 a fost dotată cu 10 programe și anume: programul auto care spală automat toate tipurile de vase, având o durată de 150 de minute. Programul intensiv este dedicat vaselor foarte murdare sau cu murdăria întărită pe ele, folosind o temperatură de 65 de grade, având o durată de spălare de 175 minute și consumând 17 litri de apă și 1,6 kw energie electrică. Programul normal spală vasele în mod normal, la o temperatură de 55 de grade cu o durată de spălare de 185 minute. Programul Eco oferă un consum redus de apă și energie electrică, consumând doar 10 litri de apă și 0,93 kw/h. Programul pahare spală vasele din sticlă și porțelan  la o teperatură de 40 de grade, cu o durată de spălare de 115 minute. Programul 1 oră oferă spalare vaselor puțin murdare, care nu necesită uscare. Programul rapid are o durată de spălare a vaselor de 40 de minute, cu 10 litri de apă și fără opțiunea de uscare. Programul înmuiere este destinat înmuierii vaselor timp de 8 minute, având un consum de 4 litri de apă. Programul extra-uscare asigură o uscare și mai eficientă la programele de spălare, la temperaturi mai înalte.  Programul încărcare la jumătate asigură spălarea numai într-un singur coș de vase, folosind mai puțină apă și mai puțină energie electrică.

Panoul de control a fost dotat cu indicator de sare și indicator terminare program. Masina de spalat vase Gorenje GV64315 deține 3 coșuri pentru spălarea vaselor  și sunt reglabile pe înălțime iar coșul superior având sistem clik-clak.  Izolația fonică specială asigură o funcționare silențioasă, nivelul de zgomot fiind de doar 45 dB.

Dimensiunile masinii de spălat vase Gorenje GV64315 sunt de 81,5 × 59,8 × 55 cm, cu o lățime de 60 cm, și o greutate de 50 kg. Design- ul acesteia este simplu și foarte elegant, având o carcasă de culoare albă. Prețul este accesibil și este dat de programele performante și funcțiile pe care le deține.