Masina de spalat vase incorporabila Gorenje Simplicity GV6SY2W- Vase perfect curate

Filozofia de viață în conceptul Gorenje este simplă, prin crearea de colecții de aparate electrocasnice care respectă stilul de viață și nu invers. Dotate cu tehnologii de ultimă oră și sisteme  eficiente, mașinile de spălat vase de la Gorenje, oferă economii la consumabile și preturi mici la utilități.

Masina de spalat vase incorporabila Gorenje Simplicity GV6SY2W este complet incorporabilă și are o capacitate de spălare de 12 seturi de vase făcând parte din clasa de eficiență energetică A+, din clasa de eficiență energetică A pentru spălare și  din clasa de eficiență energetică A pentru uscare, beneficiind totdată de tehnologia Aqua Stop Total. Cu această tehnologie poți lăsa mașina de spălat vase să funcționeze pe durata nopții, sau când esti plecat de acasă. În caz de inundație sistemul va opri automat alimentarea cu apă și va elimina surplusul de apă din interior. Pentru spălarea vaselor într-o manieră eficeintă aceasta a fost dotată cu un număr de 6 programe și opțiuni, precum și de un sistem de siguranță pentru protecția copiilor și un sistem de siguranță împotriva inundațiilor, beneficiind de control mecanic.

gorenje-simplicity-gv6sy2wFiind dotată cu filtru de autocurățare, resturile de mâncare sunt eliminate, împiedicând înfundarea mașinii de spălat vase cu aceste reziduuri.  Senzorul de purificare a apei   monitorizează calitatea acesteia și o purifică până la un nivel optim de curățare, reducând consumul de apă.

Pentru spălare vaselor pe categorii, masina de spalat vase Gorenje Simplicity GV6SY2W a fost dotată cu 6 programe și anume: Programul intensiv este dedicat vaselor foarte murdare sau cu murdăria întărită pe ele, folosind o temperatură de 65 de grade, având o durată de spălare de 175 minute și consumând 17 litri de apă și 1,6 kw energie electrică. Programul normal spală vasele în mod normal, la o temperatură de 55 de grade cu o durată de spălare de 185 minute. Programul Eco oferă un consum redus de apă și energie electrică, consumând doar 10 litri de apă și 0,93 kw/h. Programul pahare spală vasele din sticlă și porțelan  la o teperatură de 40 de grade, cu o durată de spălare de 115 minute. Programul 1 oră oferă spalare vaselor puțin murdare, care nu necesită uscare. Programul rapid are o durată de spălare a vaselor de 40 de minute, cu 10 litri de apă și fără opțiunea de uscare. Pe lângă cele 6 programe această mașină de spălat vase mai deține și funcția de programare întârziată, aceasta făcându-se pe trei intevale de timp 3,6,9 ore, precum și funcția de încărcare la jumătate folosind mai puțină apă și mai puțină energie electrică.

Panoul de control a fost dotat cu indicator de sare, indicator terminare program, programare întârziată, butoane push-up retractabile și afișare timp rămas.  Masina de spalat vase Gorenje Simplicity GV6SY2W deține 2 coșuri pentru spălarea vaselor  și sunt reglabile pe înălțime.  Izolația fonică asigură o funcționare silențioasă, nivelul de zgomot fiind de doar 49 dB.

Dimensiunile masinii de spălat vase Gorenje Simplicity GV6SY2W sunt de 81.8×59.8×57 cm, cu o lățime de 59,8 cm, și o greutate de 45 kg. Design- ul acesteia este simplu și foarte elegant, având o carcasă de culoare albă cu linii drepte si simple și având dispus un mâner pe orizontală.  Prețul este acceptabil  și este în concordanță cu programele  și funcțiile pe care le deține.