Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Alb

Nu stiu daca este in acest moment cea mai ieftina masina de spalat de pe piata, dar sigur face parte din categoria celor mai ieftine. Heinner HWM-5080 este numele ei.

Cu o capacitate de incarcare de 5 kg, aceasta masina este potrivita pentru o familie mica, un cuplu sau chiar pentru o persoana care locuieste singura. Este destinata bugetelor mici si medii. Daca inca mai exista persoane care spala toate rufele la mana, aceasta este o ocazie buna de a-si procura o masina de spalat automata, „un must have” al oricarei familii din zilele noastre. Heinner HWM-5080 este o dovada viecare demonstreaza ca echipamentele electrocasnice nu mai reprezinta un lux pe care doar un segment limitat al populatiei il poate accesa.

Heinner HWM-5080 are o eficienta energetica A+ si o viteza de centrifugare de 800 rpm. Spala hainele, iar la final le stoarce atat de bine incat sunt aproape uscate.

Are culoare alba si se potriveste cu usurinta in spatiul din baie. Incarcarea rufelor se poate face prin hubloul dispus frontal. Deasupra se afla sertarul in care veti pune detergent si eventual balsam inainte de a porni masina, iar in mijloc exista un buton de selectare a programului de spalare. Pentru ca spalarea rufelor sa se faca in mod corespunzator, trebuie sa alegeti programul in functie de materialele textile din care sunt create hainele.

Heinner HWM-5080

Mai exact, exista 8 programe de spalare, iar acestea includ programele debumbac, de lana, sintetice si pentru materiale delicate (exemplu: perdele, dantela, matase etc). Daca va grabiti, puteti opta pentru programul rapid, care dureaza doar un sfert de ora. Uneori aveti de spalat haine mai putin murdare, purtate o data sau doar putin transpirate. In acest caz poate fi util sa alegeti programul de spalare rapid. Alte programe de spalare sunt centrifugarea si autocuratarea.

Fiind un model modern, masina de spalat Heinner HWM-5080 indeplineste standardele de siguranta si are cateva functii speciale. Vorbim astfel de sistemul de control automat al balansului, ceea ce inseamna ca masina va fi mai silentioasa atunci cand functioneaza. Apoi, masina este prevazuta cu un sistem prin care poate detecta spuma si poate regla temperatura apei.

Ca si dimensiuni, masina de spalat Heinner HWM-5080 are 85 cm latime x 59.5 cm lungime si 47 cm in adancime, fiind de talie medie. Puteti sa ii gasiti usor un loc in baie sau chiar in bucatarie. Materialele folosite pentru crearea acestui model sunt de buna calitate, mai exact cuva este din inox, in timp ce tamburul este realizat din polipropilena.