Masina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Inox

Esti mamica si cauti o masina de spalat care sa satisfaca si nevoile tale dar si ale bebelusului?

Masina de spalat SLIM Samsung WF60F4E5W2X este echilibrul perfect. Cu totii stim ca Samsung este un brand renumit, mereu vine si cu ceva nou, ca de exemplu tehnologia revolutionara Eco Bubble™.

Cu ce te ajuta tehnologia Eco Bubble™ pentru hainutele copilului?
Inainte de inceperea ciclului de spalare detergentul este amestecat cu aer si apa, generand bule de spuma care intra in tesatura si curate mai rapid si eficient petele de suc de morcov si nu numai, aceeasi eficienta o are si in apa rece.

Design-ul Crystal Gloss™ este atractiv si se incadreaza perfect in decorul caminului si fiind usor curbata nu trebuie sa iti faci griji atunci cand copilul tau incepe sa mearga in picioare . Afisajul este digital si vizibil ceea ce face ca tu sa stii in permanenta cat timp mai ai pana trebuie sa scoti rufele la intins.

Samsung WF60F4E5W2X

Esti stresata ca trebuie sa ai grija copil, sa faci curatenie in casa si sa pregatesti de mancare pentru sotul care vine de la serviciu. Nu-i problema! Cu ajutorul programului de spalare rapida de 15 minute vei reusi sa sa termini toata treaba si sa ii faci si o cina romantic sotului.

Stii bine ca daca masina de spalat turuie trebuie sa chemi instalator, acesta iti i-a bani doar pentru privit. Ei bine! Masina de spalat SLIM Samsung WF60F4E5W2X are” instalatorul” incorporat, cu noua functie de Diagnosticare inteligenta nu trebuie sa mai astepti sa vina vecinii sa te anunte ca masina ta de spalat e stricata, vei fi anuntata chiar masina ta de spalat ce o doare din faza incipient si ofera solutii de remediere cu ajutorul unui smartphone cu scanare cu LED-uri.

Stiti reclama cu masina de spalat stricata de la depunerile de calcar, SLIM Samsung WF60F4E5W2X are functia Rezistenta ceramic Plus care reduce depunerile de calcar.

Mamicile de bebelusi stiu cat de important este somnul, mai ales, somnul bebelusului pentru ca atunci aveti ocazia sa mai faceti cate ceva prin casa, cu aceasta masina de spalat nu trebuie sa iti faci griji, cu un nivel de zgomot la centrifugare de 76 dB(A) bebelusul va dormi fara probleme.

Avand capacitatea de incarcare de 6 kg, poti spala toate camasile sotului dintr-o sigura spalar. Dat fiind ca are viteza de centrifugare de 1200, ele nu se vor sifona, iar munca ta va fi mult mai usoara.

Cine spune ca masina de spalat a usurat munca femeii, are dreptate! SLIM Samsung WF60F4E5W2X a usurat, in special, munca unei mamici cochete.