Heinner HWM-6010 – masina de spalat pentru orice Roman

Mi s-a sricat masina de spalat si va spun sincer atunci nu dispuneam de prea multi bani sa imi cumpar alta, asa ca am decis sa imi cumpar o masina de spalat relativ ieftina si simpla, dar care sa spele bine si sper sa nu se strice repede. Vreau sa va spun ca aceasta conceptie este invechita, nu tot ce e ieftin e si prost calitativ, gasesti produse bune si de calitate la preturi rezonabile si fara sa faci eforturi financiare, gen credite sau mai stiu eu ce gen de imprumuturi.

Mi-am gasit si cumparat masina de spalat rufe Heinner HWM-6010, care este perfecta pt singuratici ca mine si nu numai, avand capacitatea de incarcare de 6 kg, nu trebuie sa stai sa astept sa mi se umple cosul de rufe ca sa bag la spalat.

Masina de spalat Heinner HWM-6010 este de dimensiuni 85×59.5×47(lxLxA cm), material cuva din inox si material tambur din polipropilena si tip de incarcare frontala cu afisaj LCD.

Clasa de eficienta energetica este A+ , la un pret destul de ieftin vreau sa va spun ca, clasa energetica A+ face parte din clasa energetica superioara. Avand si viteza de centrifugare de 1000 rpm(rotatii pe minut), Heinner HWM-6010 protejeaza hainele sensibile de deteriorare si rupere.

Ca numar de programe, acesta are 8 programe, dintre aceste cele mai importante dar si des folosite de mine ar fi programul rapid de spalare de 15 minute care ajuta cand esti in criza de timp, spre exemplu.

Masina de spalat rufe Heinner HWM-6010

Heinner HWM-6010  are program special de autocuratare, mi s-a parut interesant sa aflu asta deoarece stiam ca masina de spalat are nevoie din cand in cand de o curatare, cu programul special de autocuratare masina isi face treaba singura. De asemenea, aceasta are un program de centrifugare pentru situatiile in care hainele noastre au nevoie de inca putina stoarcere la viteza maxima.

In materie de functii Heinner are un control electronic al balansului, reglarea temperaturii, sistem de detectare a spumei, selector centrifugare, sistem de protectie pentru copii si programare intarziata.

Dupa cum spuneam si la inceput, conceptia ca ce este ieftin nu e bun sau e slab calitativ este gresita sau nu stii tu ce sa cauti, poti gasi produse relativ ieftine, nu pot zice ca masina de spalat  Heinner HWM-6010 a fost foarte ieftina, dar la calitate chiar buna. Trebuie doar sa fi atent la detalii si sa nu mai ai idei preconcepute.