Beko WMB61241BL – masina de spalat atractiva

Nevasta mea mi-a zis cand a plecat de acasa ca vrea masina de spalat perfecta, zici ca ma duceam sa ii cumpar o rochie de gala si o vad toate prietenele ei si trebuie sa fie perfecta, sa nu cumva sa zica vreo-una din ele ca are ceva rochia ca e tragedie. La noi, la barbati, e simplu camasa sa fie calcata, sacou si pantaloni de calitate si cam atat.

Asa ca zis si facut dupa cum mi-a zis sotia si am luat masina de spalat perfecta. Am cumparat Beko WMB61241BL.

O sa va descriu de ce e perfecta, adica ce functii si ce programe are masinia de spalat ca sa o descoperiti si voi.

Aceasta masina de spalat are tipul de incarcare frontal, este de dimensiuni 84x60x50(lxLxA cm), are tip de afisaj LCD, material cuva din polipropilena si al tamburului din otel inoxidabil. Ce este deosebit la aceasta masina de spalat este afisajul LCD care ofera o anumita elegant acesteia.

In ceea ce priveste functiile masinii, acesta mai detine: Sistem electronic de control al balansului, selector centrifugare, sistem de reglare a consumului, protectie impotriva inundatiilor. La inceput m-a amuzat functia de protectie impotriva inundatiilor dar consider ca este utila, mai ales cand ai o sotie aeriana ca a mea.

Sa stiti ca Beko WMB61241BL un numar de 16 programe de spalare dar nu este greu de folosit deoarece programele sunt destinate sa ofere o curatire perfecta a hainelor in functie de tipul tesaturii si nu numai.

Beko WMB61241BL

Unul din programele de spalare care pe mine ma ajuta in mod special este cel baby protect, am copil mic cu pielea extrem de sensibila si face alergie la detergent, asa ca sotia mea trebuie sa clatesca foarte bine hainele ca detergentul sa nu ramana in tesatura. Acest program perfect, deoarece are un sistem special de clatire care indeparteaza detergentul din tesatura.

Programul de spalare Dark Care ofera o protectie sporita hanelor de culori inchise prevenind decolorarea.

Alte programe folositoare sunt: program prespalare, functie PET, Dark Care, program bumbac, program lana, program sintetice, program consum redus energie, program Mix.

Beko WMB61241BL are capacitatea de incarcare de 6 kg, viteza de centrifugare 1200 rpm(rotatii pe minut) dar poate fi reglata iar clasa de eficienta energetic A+, ceea ce inseamna, conform standardelor europene, aceasta face parte din categoria superioara in ceea ce priveste consumul de energie dar si al calitatii spalarii.

Masina de spalat este exact cum si-a dorit-o sotia mea, perfecta.