Horizon 55HL810F – televizor Smart LED cu diagonala de 139 cm la rezolutie Full HD!

Daca sunteti in cautarea unui televizor inteligent cu diagonala mare si imagini pe masura, atunci televizorul Smart LED Horizon 55HL810F ar putea fi una dintre cele mai bune alegeri pe care le-ati puteti lua. Acesta impresioneaza prin display-ul Edge LED cu diagonala generoasa de pana la 139 centimetri si a imaginilor impresionante la rezolutie Full HD, beneficiind totodata de un sunet captivant, conectivitate Wi-Fi, tuner digital si nu in ultimul rand de un pret foarte bun.

Televizorul Smart LED de la brandul de produse accesibile Horizon, detinut de compania romaneasca Network One Distribution (cunoscuta in trecut sub numele de Asesoft Distribution), dispunand de un design atragator ce include o carcasa eleganta de culoare neagra si un stand modern. In plus, televizorul inteligent are dimensiunile de 1235 x 775 x 344 milimetri (cu stand) / 1235 x 715 x 65 milimetri (fara stand) si o greutate de aproximativ 22,5 kilograme.

Display-ul de tip Edge LED are o diagonala mare de 139 centimetri la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli si o luminozitate de 300 cd/mp, oferind imagini impresionante la o calitate foarte buna atat la interior cat si la exterior sau in locurile mai luminoase. Televizorul Horizon de 139 cm afiseaza continut Full HD cu rata de aspect a imaginii de 16:9 la unghiuri largi de vizualizare de pana la 178 / 178 de grade pe orizontala / verticala.Horizon 55HL810F

Televizorul LED Horizon 55HL810F integreaza un sistem audio stereo de la Nicam ce dispune de o putere totala de 20 W si tehnologiile superioare Dolby Digital Plus si Egalizator, pentru redarea unui sunet captivant de inalta fidelitate, fara distorsiuni sau zgomote neplacute de fundal. Pe langa acesta, Smart TV-ul este compatibil cu suportul de perete VESA 400 x 400, potrivindu-se perfect in orice living sau chiar dormitor, indiferent ca il veti utiliza cu/fara standul inclus.

Cu toate acestea, televizorul FHD LED de 139 centimetri mai include tuner digital (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2) pentru receptia transmisiilor TV digitale la rezolutie inalta HD sau Full HD, o intrare normala de antena, un player multimedia integrat ce permite redarea continutului multimedia preferat de pe stick sau hard disk extern prin intermediului celor doua porturi USB 2.0, dar si functie pentru conectarea televizorului la PC sau laptop cu ajutorul portului VGA (D-sub 15 pini).