Samsung RB29HSR2DSA/EF – combina frigorifica Full NoFrost cu functie Multi-Air Flow si clasa A+!

Cu siguranta cel mai nelipsit aparat electrocasnic din orice locuinta, frigiderul sau combina frigorifica trebuie alese cu foarte mare atentie, deoarece este unul dintre principarele electrocasnice necesare in orice bucatarie. Pe acest lucru s-a bazat si compania sud-coreeana Samsung, atunci cand a lansat combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF care vine cu specificatii performante si foarte bine echilibrate din orice punct de vedere, fiind disponibila la un pret mai mult decat decent.

Designul modern al acesteia beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare Metal Graphite, doua usi reversibile cu maner orizontal de tip incorporat si deschidere standard de la stanga spre dreapta, iluminare interioara LED pentru compartimentul frigiderului, avand dimensiunile destul de reduse de 178 x 59,5 x 66,4 centimetri si o greutate de 66 kilograme.

Combina frigorifica de la Samsung face parte din clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum redus de energie electrica, mai exact inregistreaza un consum energetic anual de aproximativ 272 kWh, asigurand astfel o functionare eficienta la parametri optimi. In ceea ce priveste capacitatea, Samsung RB29HSR2DSA/EF dispune de un volum net total generos de pana la 289 de litri, suficient pentru depozitarea tuturor alimentelor necesare.SAMSUNG RB29HSR2DSA EF

Compartimentul frigiderului are un volum net de 213 litri si include 4 rafturi din sticla (dintre care unul mai special de tip Easy Slide), un suport pentru oua, un suport pentru sticle, 3 rafturi amplasate pe usa (unul dintre acestea fiind impartit in doua rafturi mai mici) si un compartiment pentru legume si fructe. Congelatorul include la randul sau un volum net bun de 76 de litri si beneficieaza de 3 comparimente speciale si spatioase de tip Full Open Box, o tava pentru gheata si de o capacitate incredibila de congelare de nu mai putin de 12 kilograme pe zi.

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF dispune de tehnologia Multi Air Flow cu un flux de aer multidirectional pentru racirea uniforma a fiecarui compartiment/raft a frigiderului si de sistemul de racire inovator Full No Frost pentru racirea cu aer rece a ambelor comparimente, eliminand astfel formarea de gheata. In plus, compresorul Digital Inverter optimizeaza rapid viteza de functionare si temperatura celor doua compartimente pentru o racire si congelare eficienta cu un consum redus de energie, vibratii reduse si un nivel de zgomot scazut.