Hotpoint BCB 33 AA E I – profita de ofertele magazinelo online

Brandul Hotpoint-Ariston este renumit şi căutat de cei ce îţi doresc aparate electrocasnice de mare calitate. Combina frigorifică Hotpoint- Ariston BCB 33 AA E I este ideală atât pentru persoanele singure dar şi pentru o familie cu doi-trei membri.

Această combină frigorifică deţine o eficienţă de răcire de înaltă clasă, garantând siguranţa alimentelor tale.

Decizia de uniune dintre Hotpoint şi Ariston reprezintă un semnal puternic, pentru noua strategie de piaţă, oferind un impact puternic asupra brandului şi asupra aparatelor frigorifice, dar nu numai a acestora ci a întregii game de produse electrocasnice. Compania Hotpont – Ariston produce combine frigorifice, care păstrează alimentele în perfectă stare de conservare, oferind o răcire eficientă, precum şi păstrarea în deplină siguranţă a alimentelor. Datorită capacităţii sale destul de mari, în combina frigorifică Hotpoint- Ariston BCB 33 AA E I se pot depozita destule alimente. Unicitatea acestei combine frigorifice Hotpoint Ariston avangardistă, este dată de funcţiile de păstrare a alimentelor şi a designului simplu, modern şi elegant, bazat pe nevoile familiei tale.

Combina frigorifica Hotpoint BCB 33 AA E I, 328 l, Clasa A+, H 185.4 cm

Această combină frigorifică, are un volum net total de 270 litri, din care volumul congelatorului este de 57 litri şi cel al frigiderului de 213 litri. Făcând parte din clasa de eficienţă energetică A+, îi asigură un consum mediu de energie, cu un consum anual de 271 kw.

Combina frigorifică Hotpoint- Ariston BCB 33 AA E I este compusă dintr-un compartiment pentru frigider şi un compartiment pentru congelator. Frigiderul este dotat cu 4 rafturi din sticlă, putând să depozitezi alimentele în deplină siguranţă, păstrând astfel prospeţimea alimentelor, şi un sertar în care se pot depozita legume, fructe şi zarzavaturi, asigurându-le prospeţimea şi vitalitatea. Sistemul de dezgheţare se face în mod automat.

Congelatorul este compus din 3 compartimente pentru păstrarea cărnii sau a peştelui, asigurând o păstrare pentru o perioadă mai lungă de timp, chiar şi pentru perioada de iarnă. Dezgheţarea se face în mod manual, acesta fiind şi singurul inconvenient la achiziţionare, având o capacitate de congelare de 16 kg în 24 ore.

Uşa frigiderului este dotată cu 4 suporturi pentru brânză, unt, ouă şi diverse sticle şi borcane, uşile fiind reversibile, pentru a le adapta după nevoile tale, cu deschidere standard pe partea dreaptă. Are un design simplu, cu linii drepte, de culoare alb imaculat, cu iluminare interioară, pentru a vedea cu uşurinţă alimentele, iar dimensiunile sale sunt de 185,4 x 54 x 54,8 cm, şi nivelul de zgomot fiind de 39 dB.

Această combină frigorifică poate fi orientată pe orice perete din bucătărie, fără să incomodeze şi făcând-o utilă pentru tine şi familia ta.