Hotpoint SZ 12 A1 D/HA – frigider cu pret accesibil

Contopirea dintre Hotpont şi Ariston reprezintă o decizie a unui semnal puternic, legat de noua strategie de piaţă, oferind vizibilitate maximă cu un impact puternic asupra brandului şi a produselor inovatoare. Compania Hotpont – Ariston produce frigidere care păstrează alimentele în perfectă stare de conservare, oferind o răcire eficietă, precum şi păstrarea în deplină siguranţă a alimentelor.

Deşi nu este foarte mare, în el se pot depozita destule alimente. Unicitatea acestui frigider Hotpoint Ariston avangardist este dată de funcţiile de păstrare a alimentelor şi a designului simplu, bazat pe cerinţele familiei tale. Acest frigider cu o singură uşă, are un volum net total de 191 litri, din care volumul congelatorului de doar 18 litri şi cel al frigiderului de 173 litri.

Făcând parte din clasa de eficienţă energetică A+, îi conferă un consum redus mediu de energie, având un consum anual de 212 kw. Frigiderul Hotpoint- Ariston SZ 12 A1 D/HA este dotat cu 3 rafturi din sticlă pe care se pot depozita alimentele în deplină siguranţă, păstrând prospeţimea alimentelor şi un sertar criper, în care se pot depozita legume, fructe şi zarzavaturi, păstrându-le prospeţimea şi vitalitatea chiar şi după o păstrare mai îndelungată, având un sistem de dezgheţare automat.

Frigider Hotpoint SZ 12 A1 D

Congelatorul are un singur compartiment pentru păstrarea cărnii sau a peştelui, pentru o perioadă mai lungă de timp, chiar şi pentru a păstra alimente pentru iarnă, dacă esti o familie formată din două persoane, iar dezgheţarea se face în mod manual, acesta fiind şi singurul inconvenient la achiziţionare. Uşa este dotată cu 4 suporturi pentru brânză, unt, ouă şi diverse sticle şi borcane, uşile fiind reversibile, pentru a le adapta felului tău de orientare, cu deschidere standard pe partea dreaptă.

Are un design simplu, cu linii drepte, amintind de nostalgia frigiderelor din timputile apuse, de culoare alb imaculat, iar dimensiunile sale sunt de 122 x 54 x 54,5 cm. Fiind un frigider de dimensiuni mici, poate fi orientat pe orice perete din bucătărie, fără să incomodeze şi făcându-l util pentru tine şi familia ta.

Datorită faptului că nu este un frigider mare, el poate fi achiziţionat de o familie mai puţin numerică şi care nu dispune de o locuinţă foarte mare, însă făcându-l util în spaţiile mai mici, care nu permit amplasarea electrocasnicelor mari. Chiar şi cu aceste dimensiuni, va da eleganţă şi o notă de patină a timpului, casei tale, şi mai mult decât atât, deţinând performanţă în utilizare.