HP 250 G3 – laptop cu pret rezonabil

Sunt o fire imprevizibila si spontana. Sunt exact la fel in tot ceea ce fac, drept dovada ca m-am plictisit de vechiul laptop si mi-am cumparat altul. Vechiul laptop avea 6 luni vechime, fac asta de 2 ani, nu pentru ca laptop-urile ar avea o problema ci pentru ca pana acum nu l-am gasit pe acel laptop potrivit pentru mine. Acum am HP 250 G3.

Ce mi-a atras atentia la acesta este design-ul simplu si elegant.

Dupa o analiza mai in amanunt am descoperit ca este si usor, mai ales daca ai nevoie de el pentru prezentari sau diferite activitati ce necesita deplasari,gen intalniri de afaceri.

[alert-note]Vezi AICI pretul pentru Laptopul HP 250 G3[/alert-note]

HP 250 G3 are diagonal de 15,6 , display LCD LED cu rezolutie de 1366×768 format HD si o caracteristica speciala anti-glasare. Anti-glasarea a fost create sa opreasca refletia luminii exterioare din ecranul laptopului, ceea ce protejeaza ochii.

HP 250 G3 are hard disk o capacitate de stocare de 500 GB, viteza de rotatie de 5400 rpm iar tipul de stocare HDD.

HP 250 G3

Laptop-ul are un processor Intel, acesta fiind unul dintre cei mai mari producatori de microprocesoare si placi de baza. Tip procesor Intel® Celeron® Dual Core cu un numar de 2 nuclee, tehnologie processor 22 nm, frecventa procesor de 2160 MHz, chace de 1024 KB, turbo boost de pana la 2580 MHz si procesor graphic integrat Intel HD Graphics. Daca combinam viteza procesorul cu USB 3.0 obtinem viteze de transfer mari si latime marita de banda.

HP 250 G3 are tip memorie DDR3 cu capacitate de 4GB si frecventa de 1600 MHz.

Pentru cei interesati de partea multimedia va spun ca acesta are DVD RW, difuzoare stereo, microfon digital integrat, camera web HD de 720 p si tehnologie High Definition Audio.

V-am expus detaliile principale ale acestui model. Ce m-a incantat pe mine, pe langa viteza si memorie mare care sunt foarte importante atunci cand te decizi sa iti iei un laptop, a fost confortul si elegant pe care HP 250 G3 mi-le ofera, mai ales la intanirile de afaceri importante, la care prezentarea mea este la fel de importanta ca si prezentarea produsului. Faptul ca atunci cand am o zi agitat de deplasari prin oras, dat fiind ca are numai 2,19 kg, nu imi provoaca dureri mari de spate este un mare plus.

In ceea ce priveste pretul, din punctul meu de vedere este acesibil. Chiar daca preturile la laptop-uri au scazut considerabil in ultimii ani, un laptop bun poate fi achizitionat si la un buget restrans.