HP ProBook 455 G2 – laptop cu camera WEB HD de 720p

Am acasa un calculator dar cum tehnologia avanseaza am cautat un laptop pentru ca imi ofera flexibilitate si economie de timp.

M-am plimbat prin magazine, am cautat pe net si am gasit laptopul HP ProBook 455 G2. Va spun drept la o prima vedere mi-a atras atentia designul, simplu, subtire si elegant.

M-am apropiat si dupa o analiza amanuntita am descoperit ca este si usor, mai ales daca ai nevoie de el pentru prezentat proiecte la facultate sau diferite activitati ce necesita deplasari. HP ProBook 455 G2 este este facut dintr-un material compozit din aluminiu si cu fibra de sticla ca si carcasa.

[alert-note]Vezi AICI pretul pentru Laptopul HP ProBook 455 G2[/alert-note]

HP ProBook 455 G2 are diagonal de 15,6 , display LCD LED cu rezolutie de 1366×768 format HD si o caracteristica speciala anti-glasare.

Anti-glasarea a foast create sa opreasca refletia luminii exterioare din ecranul laptop-ului, ceea ce protejeaza ochii.

Laptop HP ProBook 455 G2

Pentru cei care lucreaza mult pe calculator si au nevoie de mult spatiu, vreau sa va spun ca HP ProBook 455 G2 are hard disk o
capacitate de stocare de 1 TB, viteza de rotatie de 5400 rpm iar tipul de stocare HDD.

Laptop-ul are un processor AMD, acesta fiind unul dintre cei mai mari producatori de microprocesoare si placi de baza. HP-ul nostru are ca tip processor AMD Quad-Core A10-Series cu un numar de 4 nuclee, tehnologie processor 28 nm, frecventa procesor de 1900 MHz, chace de 4096 KB, turbo boost de pana la 3200 MHz si procesor graphic integrat AMD Radeon™ R6 Graphics. Daca combinam viteza procesorului AMD cu USB 3.0 obtinem viteze de transfer mari si latime marita de banda.

HP ProBook 455 G2 are tip memorie DDR3 cu capacitate de 4GB si frecventa de 1600 MHz.Pentru cei interesati de partea multimedia va spun ca acesta are DVD RW, difuzoare stereo, microfon digital dual array integrat, camera web HD de 720 p.

In linii mari v-am descries acest laptop. Ce m-a incantat pe mine, pe langa viteza si memorie mare care sunt foarte importante atunci cand te decizi sa iti iei un laptop, a fost confortul si elegant pe care HP ProBook 455 G2 mi-le ofera. Faptul ca atunci cand am o zi agitat de deplasari prin oras, dat fiind ca are numai 2,2 kg, nu imi provoaca dureri mari de spate este un mare plus.

In ceea ce priveste pretul, din punctual meu de vedere este rezonabil. Chiar daca preturile la laptopuri au scazut considerabil in ultimii ani, HP ProBook 455 G2 are un raport calitate-pret echilibrat.