HP 255 G4 – laptop portabil si durabil!

HP 255 G4 este un nou model de laptop al companiei americane de IT, Hewlett-Packard (HP), cel mai mare vanzator din lume de calculatoare personale de tip PC, care a fost realizat pentru utilizare mobila atat de la birou sau din cafenea cat si de acasa sau din parc, oferind performante si caracteristici bune oriunde si oricand, fara a afecta portabilitatea.

Laptopul portabil de la HP (Hewlett-Packard) este echipat cu un ecran cu diagonala de 15,6 inch (39,6 centrimetri), o carcasa durabila realizata dintr-un plastic mai rezistent de culoare negru mat si cel mai recent procesor AMD dual-core, fiind disponibil la un pret foarte ieftin in comparatie cu componentele hardware si caracteristicile integrate pe laptopul avantajos HP 255 G4.

Display-ul de tip LCD LED cu diagonala standard de 15,6 inch (39,6 centrimetri) si caracteristica speciala Anti-Glare ofera imagini mari si clare de inalta calitate la rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli, beneficiind de o experienta de vizualizare buna oriunde va aflati. Laptopul include interfata Wi-Fi CERTIFIED WLAN pentru a ramane mereu conectati la internet, doua difuzoare stereo cu tehnologie DTS Studio Sound ce ofera un sunet captivant si extrem de clar cu bas profund si bogat, port HDMI pentru a va conecta la monitoare mai mari pentru a prezenta un proiect sau viziona un film, dar si un slot rapid si convenabil de carduri SD, SDHC sau SDXC.HP 255 G4

Rezolvati sarcinile de la birou sau acasa cu puterea de calcul a noului procesor AMD E1-6015, din familia de procesoare AMD E1-Series pentru notebook-uri, ce dispune de doua nuclee la frecventa de 1400 MHz, 1 MB Cache si tehnologiile AMD Virtualization Technology (AMD-V), AMD 64-bit Technology (AMD64), Enhanced Virus Protection (EVP), Advanced Encryption Standard Instructions (AES) si Advanced Vector Extensions (AVX), fiind realizat in procesul de fabricatie pe 22 nm.

Memoria RAM DDR3 beneficieaza de o capacitate de 4 GB la frecventa de 1600 MHz, avand posibilitatea de a o extinde la memoria maxima de 8 GB prin slotul liber din cele doua integrate pe laptop. In ceea ce priveste stocarea, laptopul portabil de la HP include o unitate HDD cu 5400 rpm si o capacitate de stocare de 500 GB, perfecta pentru salvarea in siguranta a continutului dumneavoastra, fie proiecte pentru birou sau fisiere multimedia. In plus, portul USB 3.0 va ofera un transfer de date foarte rapid.

Pe partea de grafica, noul laptop avantajos dispune de placa grafica integrata Radeon R2 series a procesorului AMD din familia E1-Series, care reda imagini cu efecte vizuale puternice si culori vibrante, datorita capabilitatilor grafice de la AMD.

HP 255 G4 este un laptop portabil si durabil, cu putere de procesare si grafica buna de la AMD, disponibil la un pret foarte accesibil.