MarketOnline.ro – Black Friday 2015

Cu totii stim ca MarketOnline.ro este unul din cele mai ieftine magazine online din catagoria produselor IT, un magazin unde putem sa gasim televizoare, laptopuri, electrocasnice, telefoane si multe alte produse, un magazin care va participa la Black Friday 2015, un eveniment asteptat de toti cei care doresc sa achizitioneze un produs, indiferent de nisa, pretul o sa fie scazut.

ATENTIE: Black Friday poate sa fie si o teapa, insa nu este cazul magazinului marketonline.ro, pur si simplu pot spune ca sunt vechi pe piata, au reduceri in toate perioadele anului si sunt foarte seriosi, cel putin pot spune ca eu personal nu am avut probleme cu ei.

market

I-am incercat cumparand in trecut un televizor, un aparat de ras electric si 2 telefoane, iar de black friday vreau sa mai achizitionez de la ei si o masina de spalat rufe, cu siguranta vom avea promotii si reduceri, asa ca am inceput sa urmaresc pretul inca de pe acum pentru a stii exact cu cat produsul a scazut de black friday 2015.

Evenimentul Black Friday 2015 o sa aiba loc pe data de 20 noiembrie 2015, practic se va fura startul cu o saptamana, insa pe noi nu ne intereseaza o saptamana in plus sau in minus, pur si simplu dorim reduceri pe bune, sa putem cumpara ce nu am putut cumpara in timpul anului, iar daca preturile sunt la fel ca in timpul anului, nu ne va interesa.

MarketOnline.ro ne promite reduceri foarte mari pe toate categoriile de produse, vom avea electrocasnice cu discount, televizoare, laptopuri, tablete si alte echipamente IT la cele mai mici preturi. Eu unul, abia astept sa vad ofertele si sa cumpar tot ce imi sta in putinta.

Mai avem putin de asteptat, asa ca trebuie sa urmarim produsele care ne intereseaza si sa ne cream conturile inca de pe acum, asta ca sa nu avem surprize cu blocarea site-urilor datorita traficului foarte mare din ziua respectiva.

market