Indesit DSR 15B EU – masina de spalat vase accesibila si spatioasa din clasa A!

Mai mult decat perfecta pentru utilizarea normala de zi cu zi, masina de spalat vase Indesit DSR 15B EU vine cu specificatii decente ce asigura cu brio spalarea eficienta a tuturor vaselor dumneavoastra, fara a depune prea mult efort sau a necesita un consum ridicat de resurse.

Masina de spalat vase de la Indesit este de tip freestanding (de sine statatoare) si ofera un design atragator, potrivindu-se perfect in orice loc din bucataria dumneavoastra. In ceea ce priveste aspectul, aceasta beneficieaza la exterior de o carcasa moderna de culoare alba, iar la interior de un compartiment pentru sare si un cos de tacamuri reglabil.

Clasa de eficienta energetica A asigura o functionare eficienta la parameterii optimi cu un consum de energie electrica cat mai redusa, mai exact masina de spalat vase un consum energetic anual de aproximativ 267 kWh si de numai 0,94 kWh pe ciclul de spalare, in timp ce clasa de eficienta la spalare A inregistreaza un consum anual de apa de maxim 2800 litri si de doar 10 litri pe ciclul de spalare.Indesit DSR 15B EU

Masina de spalat vase Indesit DSR 15B EU dispune de o capacitate destul de spatioasa, pentru categoria sa de pret, care va ofera o spalare rapida si foarte eficienta a nu mai putin de 10 seturi complete de vase, intr-un singur ciclu de spalare. In plus, aceasta are o greutate de 39,5 kilograme si masoara 85 de centimetri pe inaltime, 45 de centimetri latime si o adancime de 60 centimetri.

Cele cinci programe speciale ale masinii de spalat vase de la compania italiana Indesit, si anume Normal, Intensiv, Bio/Eco si Prespalare, asigura o curatare eficienta si ideala pentru orice tip de vase, beneficiind in acelasi timp si de un consum mai redus de energie prin programul Eco. Cu toate acestea, Indesit DSR 15B EU mai dispune de un panou de control mecanic, un indicator luminos de sare si o decalcifiere reglabila, avand un nivel de zgomot in timpul functionarii de maxim 51 dB.