Acer Aspire E5-573-37RC – laptop accesibil de 15,6 inch cu performanta decenta!

Fie pentru utilizarea zilnica de acasa sau la birou, laptopul Acer Aspire E5-573-37RC este alegerea perfecta in ambele situatii de mai sus, gratie ecranului HD LED de 15,6 inch cu strat anti-reflexie si a specificatiilor hardware destul de bune pentru office si utilizarea normala de zi cu zi, toate acestea fiind disponibile la un pret foarte accesibil.

Laptopul de la compania taiwaneza Acer ofera un design elegant si inteligent, cu degajari interioare si forme estetice atractive, beneficiind de o carcasa neagra dintr-un plastic rezistent, o tastatura confortabila si placuta la atingere, dar si un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, acesta are dimensiunile de 256 x 381,6 x 29,2 milimetri si o greutate de aproximativ 2,4 kilograme.

Display-ul de tip LCD LED dispune de o diagonala normala de 15,6 inch, oferind imagini clare si de inalta calitate la rezolutie High Definition (HD) de 1366 x 768 pixeli, in timp ce caracteristicile speciale Glare si Acer ComfyView asigura afisarea unor imagini la fel de bune si stralucitoare chiar si la exterior sau in locurile mai intunecate. Pe langa toate acestea, laptopul mai beneficieaza de doua difuzoare stereo pentru un sunet bun, o camera WEB Acer Crystal Eye HD si baterie Li-Ion de 4 celule cu o autonomie de lucru indelungata.Acer Aspire E5-573-37RC

Laptopul Acer Aspire E5-573-37RC este dotat cu noul procesor Intel Core i3-5005U, din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, care integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa maxima de pana la 2,5 GHz, 3 MB Cache si tehnologiile cunoscute de la Intel, permitand rezolvarea fara probleme a tuturor sarcinilor de zi cu zi. In ceea ce priveste grafica, placa grafica integrata Intel HD Graphics 5500 include o frecventa grafica de maxim 850 MHz si mai multe tehnologii video de la Intel, suportand o performanta grafica decenta.

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate standard de doar 4 GB la frecventa de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru navigarea pe internet, multimedia si chiar jocuri online, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB prin cele doua sloturi integrate pe laptop. Unitatea HDD, cu o viteza de rotatie de 5400 rpm, asigura stocarea sistemului de operare preferat si a datelor dumneavoastra, datorita capacitatii sale de stocare decente de pana la 500 GB.