Indesit IWD 71252 C ECO EU – noutate de la producatorul Italian

Compania italiană Indesit este o companie producătoare de electrocasnice, şi este al doilea mare producător de electrocanice din Europa.

Maşina de spălat Indesit IWC 71252 C ECO EU are o capacitate de încărcare frontală de 7 kg şi face parte din clasa de eficienţă energetică la spălare A++ şi clasade eficienţă energetică la centrifugare B.

Faptul că are o capacitate mare de incărcare, o face să fie recomandată pentru o familie cu mai mulţi membri. Aceasta deţine mai multe funcţii şi programe speciale, pentru ca tu să te poţi bucura de rufe curate, oferite de tehnologia inovatoare de la Indesit. Produsul este disponibil in oferta emag.ro.

Funcţia Eco Time îţi permite să speli o cantitate mai mică de rufe, cu o sarcină de până la 4 kg, rufe mai puţin murdare din orice material textil, economisind cu până la 40% energie electrică şi apă.

Funcţia Energy Saver este destinată hainelor din bumbarc hainelor sinterice şi Jeans, permiţând o economie de energie electrică de până la 70%, datorită consumului foarte mic de apă.

Indesit IWD 71252 C ECO EU

Programele speciale sunt oferite de Indesit intr-un număr divers, pentru a avea rezultate optime de spălare, a tuturor tiputilor de ţesături, în funcţie de nevoile tale.

Programul special Sport a fost creat pentru spălarea echipamentului sportiv în condiţii de protecţie a ţesăturii, pentru a evita degradarea acestora.

Cu opţiunea Delay Timer poţi programa maşina de spălat în intervalul orar preferat, iar aceasta va porni în mod automat la ora setată.

Cu programul de spălare încălţăminte nu vei mai avea grija pantofilor murdari de praf sau de noroi, deoarece aceştia pot fi spălaţi fără niciun efort depus de tine.

Viteza de centrifugare a maşinii de spălat INDESIT IWC 71252 C ECO EU este de 1200 de rotaţii pe minut şi deţine un număr de 16 programe cu tehnologii şi funcţii speciale.

Are un consum mediu anul de apă de 10623 litri.

Nivelul de zgomot la centrifugare este de 75 dB, ceea ce înseamnă că zgomotul nu este deranjant, iar nivelul de zgomot la spălare este de 60 dB, ceea ce înseamnă un nivel de zgomot mediu.

Dimensiunile sale sunt de 85 x 59,5 x 51,7 cm iar volumul tamburului este de 46 litri.

Cu aceste dimensiuni şi design-ul inovator, se poate încadra perfect în mobilierul băii sau a bucătăriei tale.

Este un model slim, de culoare alb imaculat, cu linii fine şi afişaj tip LED, putând seta programul dorit sau funcţia dorită.

Preţul său nu este foarte mare, iar dacă îţi doreşti tehnologie în casa ta cu bani puţini, ţi-o recomand cu toată încrederea.