Innex XWE81283XW – masina de spalat cu clasa A+++

Am cautat si am gasit o masina de spalat de calitate si la un pret rezonabil si anume Indesit Innex XWE81283XW.

Aceasta masina de spalat rufe are un design simplu de culoare alba si afisaj de tip LED se incadreaza perfect in orice decor al caminului.

Consider ca o masina de spalat cu capacitatea de incarcare este de 8 kg este perfecta pentru o masina de spalat de zi cu zi si mai ales pentru o persoana destul de ocupata ca mine care nu foloseste masina de spalat decat o data pe saptamana.

Masina de spalat Indesit Innex XWE81283XW are nivelul de zgomot la centrifugare normal, acesta este de 77 dB(A), ceea ce inseamna ca ofera un confort auditiv atat mie cat si vecinului care are mereu o problema cu zgomotul.

Indesit a creat aceasta masina de spalat special pentru cei ca mine, adica simpli si care nu doresc sa isi umple capul cu detalii tehnice, programele de spalare sunt simplu si logic structurate, nu trebuie sa stau la fiecare spalare cu manualul de instructiuni in fata si nu am butoane care nu stiu la ce folosesc  simplu si eficient.

Masina de spalat rufe Indesit Innex XWE81283XW

Aceasta masina de spalat are viteza de centrifugare de 1200 rpm(pentru cei ce nu stiu ce inseamna rpm=rotatii pe minut). Aceasta viteza este optima pentru a nu deteriora tesatura hainelor.

Pe langa viteza de centrifugare buna,  masina de spalat Indesit Innex XWE81283XW are un program special Baby Care centrifugare care regleaza viteza de centrifugare in asa fel incat hainele sa nu se deterioreze si sa fie stoarse foarte bine, inca un plus pentru aceasta.

Materialul din inox al tamburului ofera o protectie sporita si se deterioreaza mult mai greu ceea ce pe termen lung este profitabil.

Clasa de eficienta energetica a masinii de spalat Indesit Innex XWE81283XW este A+++, cea mai inalta clasa din punct de vedere a clasarii in materie de eficienta energetica. Conform standardelor europene tot ce este de la A in sus face parte din cea mai buna clasa de eficienta energetica.

Aceasta masina de spalat are o optiune speciala care mie imi place in mod special, optiunea Delay timer. De ce imi place? Pentru ca ma ajuta sa economisesc timp. De exemplu, dimineata cand plec la serviciu ii stabilesc programul de spalare, ii pun detergent si balsam si apoi o programez sa inceapa spalarea in asa fel incat sa se termine aproape de ora la care ajung eu acasa. Asa am economisti timp scotand doar masina de spalat fara sa trebuiasca sa stau dupa ea.

Cu Indesit Innex XWE81283XW am facut cea mai buna alegere pentru caminul meu.