Whirlpool AWOC 70120 – masina de spalat rufe cu Tehnologia unica AL SASELEA SIMT

Sunt bibliotecar de meserie si chiar imi place, de cand ma stiu am citit foarte mult si mi-am gasit si job-ul perfect. Sa zicem ca din defect profesional am citit tot ce se putea despre masini de spalat.

Intr-un final am gasit masina de spalat rufe Whirlpool AWOC 70120, pe care o am de ceva timp si va spun sincer functioneaza chiar foarte bine.

Whirlpool AWOC 70120 a lansat mai demult o tehnologie speciala Al Saselea Simt care ofera rezultate si economii semnificative ale resurselor , spalare excelente, usurinta in folosire exceptionala.

Aceasta are capacitate de incarcare de 7 kg ,viteza de centrifugare de 1200 rpm , afisaj LCD  si clasa de eficienta energetica A++, tot ce trece de A inseamna ca face parte din clasa superioara de eficienta energetica.

Am citit cateva opinii pozitive legate de varietatea de programe dedicate hainelor colorate, ceea ce pentru mine este important. Programele 6th Sense Coulors ale masinii de spalat Whirlpool actioneaza in functie de culorile setate fara a fi nevoie sa se specifice tipul de tesatura, pe scurt face treaba in locul meu.

Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWOC70120

Am foarte cateva haine delicate,nu toate au materia bun in ele, asa ca am patit  sa imi gasesc un camasa preferata micsorata, bine ca nu am foarte multe haine de acest gen. Am descoperit la masina de spalat Whirlpool AWOC 70120 un program dedicat hainelor delicate, care spala cu aceeasi intenstitate si la temperaturi de 20° sau 30°.

Trebuie sa va spun ca, asemenea oricaruia dintre voi, am si eu am in garderoba o camasa neagra care merge la orice ocazie dar pe care nu o folosesc foarte des si vreau ca dupa spalare sa nu para decolorata, exact asta fac Programele 6th Sense Coulors. Mai mult, doar nu crezi ca neglijeaza hainele de culori deschise, din contra acorda atentie sporita articlelor de imbracaminte, protejandu-le de transferul de culori.

Diferenta de consum de energie intre Ciclul de bumbac la 60°C si 40°C duce la economii de pana la 40% din energie.

Whirlpool AWOC 70120 a dezvoltat  o tehnologie Clean+.  Aceasta tehnologie este un ciclu multifazic,care atunci cand folosesti un produs special pentru pete, optimizeaza performanta acestuia si ofera rezultate imbunatatite la spalare.  Astfel nu trebuie sa mai pierzi timpul sa inlaturezi petele, prin inmuiere sau frecare, trebuie doar sa apesi butonul de  pornire al masinii de spalat.

Recunosc ca, masina de spalat Whirlpool AWOC 70120 imi face viata mai confortabila si o recomand cu placere.