Karcher K4 Full Control – curata toata murdaria

Preţ Karcher K4

Aparatul de spălat cu presiune este o maşină pentru curăţenie, foarte utilă mai ales pentru familiile care locuiesc la curte. Cu acest aparat se pot curăţa suprafeţe extinse, în general mai murdare, într-un mod foarte uşor şi foarte eficient. Dacă ne gândim la utilitatea sa, preţul cu care vine este destul de convenabil, mai ales că este la reducere şi garanţia este inclusă, pentru o perioadă de 24 de luni.

Design Karcher K4

Compania germană Karcher, specializată în producerea de aparate de curăţenie, a creat aparatul de spălat cu presiune Karcher K4 Full Control, cu un design compact, având o carcasă de culoare galbenă în combinaţie cu negru, mâner şi roţi pentru transport iar furtunul este suspendat pe o consolă specială. În anasamblu aparatul de spălat cu presiune pare un  roboţel pregătit pentru treabă, dotat cu toate accesoriile.

Caracteristici Karcher K4

Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de curăţat sunt debitul şi presiunea. Karcher K4 este un aparat de curăţat cu presiune, alimentarea făcându-se la reţeaua de tensiune. Puterea pe care o deţine este de 1800 W, puterea maximă a barilor de 130, având un debit de apă de 420 litri pe oră. Pentru funcţionalitate a fost dotat cu un  motor cu inducţie ce se răceşte cu apă rece, un dispozitiv pentru detergent şi un întrerupător. Ca accesorii incluse acesta deţine un furtun de 6 m şi un pistol de spălare cu display de tip LED, pe care se poate seta nivelul presiunii. Pentru suprafeţele care nu necesită o curăţare mai profundă este necesar să alegi puterea barilor la valoarea de 100 – 105, iar pentru curăţarea suprafeţelor foarte murdare este necesar să setezi aparatul la puterea maximă de 130 bari. Cu cât suprafeţele sunt mai murdare, cu atât presiunea trebuie să fie mai mare. Dacă suprafeţele pe care urmează să le cureţi sunt din plastic sau alte materile care se pot deforma, atunci presiunea nu trebuie să fie foarte mare, pentru a nu produse deteriorări ale acestora. Dacă produsul nu a fost dotat cu toate accesoriile necesare curăţării oricăror suprafeţe, atunci neaparat trebuie să cumperi separat perii şi duze de sol, debusor de canalizare şi burlane, kit pentru faţade, acoperişuri şi terase etc., putând astfel să cureţi tot ce este la exteriorul casei. Acest aparat de curăţare cu presiune este util pentru curăţarea murdăriei depuse pe mobilierul de grădină, maşină, bicicletă, motocicletă, uşi de garaj, terase, acoperişuri şi multe alte suprafeţe ce nu pot fi şterse manual.

 karcher-k4

Review  Karcher K4

Karcher K4 este un aparate cu presiune destinat curăţeniei exterioare a caselor, fiind dotat cu furtun, pistol de spălare, dispozitiv pentru detergent şi câteva accesorii necesare curăţării diverselor suprafeţe. Acest aparat funcţionează cu un motor cu inducţie şi se acţionează cu ajutorul butorului pornit/oprit. Furtunul are o lungime optimă de 6 m, putând spăla şi acoperişul casei. Transportul acestuia se face foarte uşor, deoarece a fost prevăzut cu 2 roţi şi 2 mânere pentru ghidare. Materialul folosit pentru carcasă si pistol este alamă şi ceramică, care îi dau rezistenţă şi o viaţă mai lungă.

Pro: full option, furtun + pistol de curăţare

Contra: nu deţine furtun mai mare de 6 m.