Finlux 48FFA5500 – cu Wifi integrat

Preţ Finlux 48FFA5500

Finlux este un nume de brand utilizat de către producătorul turc Vestel, pentru linia de produse din domeniul electrocasnicelor de larg consum, inclusiv televizoare de tip LED cu ecran plat şi produse home cinema. Televizorul Finlux 48FFA5500 a fost lansat de curând pe piaţa românească şi acum vine cu un preţ la reducere şi cu o garanţie generoasă de 60 de luni inclusă în preţ.

Aspect Finlux 48FFA5500

Aspectul Smart Tv-ului Finlux 48FFA5500 este foarte elegant şi foarte modern, cu o carcasă de culoare neagră, cu un display generos ce are o diagonală de 121 cm, fiind încadrat de o ramă foarte subţire. La bază televizorul a fost dotat cu un suport compus din două picioruşe detaşabile, ce sunt dispuse în părţile laterale ale Smart TV-ului. Poate fi dispus pe perete deoarece este dotat cu sistem de prindere VESA, dând încăperii un aspect foarte elegant.

Caracteristici Finlux 48FFA5500 

Finlux 48FFA5500 este un Smart TV de tip LED, cu rezoluţia Full HD având o rezoluţie a ecranului  de 1920 x 1080 pixeli, cu diagonala de 121 cm, în aspect imagine 16:9.  Acesta face parte din generaţia 2015 şi este asemănător cu modelele mai scumpe de la producătorii cu brand recunoscut. Meniul este destul de complex, dar este disponibil şi în limba română, fiind recomadat persoanelor mai în vârstă care nu doresc televizoare complicate. Timpul de aşteptarea la schimbarea canalelor tv este foarte scurt. Deoarece este dotat cu Wi-Fi integrat, Finlux 48FFA5500 se poate conecta cu uşurinţă la internet, la numai câteva minute de la instalare. Deţine câteva aplicaţii integrate, care sunt de ajuns pentru un televizor. Sunetul este asigurat de două difuzoare destul de eficiente, iar volumul dat la maxim nu devine distorsionat. Imaginile afişate pe ecranul Smart Tv-ului Finlux 48FFA5500 sunt clare, in culori vii şi foarte apropiate de cele naturale. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune iar imaginile nu vor fi distorsionate dacă nu vei privi direct spre ecran, ci vei privi dintr-un colţ al camerei. Consumul de energie electrică este foarte mic, acesta fiind de doar 41 W în funcţionare şi 0,3 W în standby. Finlux 48FFA5500  mai vine dotat şi cu un tuner digital integrat de tipul DVB T+C, cu ajutorul căruia vei putea recepţiona programele TV, deţinând următorii conectori: o ieşire audio digitală, o intrare pentru PC, o intrare scart, un port USB 2.0, 2 porturi HDMI, o intrare pentru căşti minijack şi un slot pentru card PCMCIA. Acesta este echipat şi cu un player multimedia integrat cu ajutorul căruia poţi reda orice fişier media, direct de pe stick sau de pe un dispozitiv extern.Finlux 48FFA5500

Review Finlux 48FFA5500

În românia Finlux este  un  producător nu foarte cunoscut, însă produsele create de acesta sunt de calitate şi sunt foarte ieftine. Acest Smart TV deţine conexiune WiFi integrat şi face parte din gama 2015. Ecranul cu diagonala de 121 cm este încadrat de o ramă foarte subţire  ce îi dă eleganţă. Carcasa de culoare neagră este foarte rezistentă şi dă televizorului o notă foarte modernă. Rezoluţia Full HD cu 1920 x 1080 pixeli, oferă imagini clare şi foarte plăcute. Deţine unghiuri de vizualizare foarte bune iar tunerul digital integrat,  recepţionează toate canalele TV disponibile. Este recomandabil tuturor celor ce îşi doresc un televizor cu un preţ mai mic darcare să ofere totuşi, performanţă.

PRO
  • Full HD (1920 x 1080)
  • Funcţia Smart TV
  • Wi-Fi integrat
  • Raport excelent calitate-pret
CONTRA
  • Un singur port USB