Lenovo IdeaPad 100S-11 – laptop bun de 11,6 inch cu Windows 10 si pret accesibil!

Lenovo Ideapad 100s este un laptop foarte accesibil si ultraportabil de 11,6 inch de la compania chinezeasca Lenovo, perfect pentru utilizarea simpla de acasa, la birou sau chiar de la scoala, impresionand prin diagonala redusa cu rezolutie HD, performanta mai mult decat decenta si cel mai nou sistem de operare Windows 10 de la Microsoft.

Designul elegant si ultraportabil al laptopului din seria Ideapad 100 include o carcasa de culoare argintie, fabricata dintr-un plastic mai rezistent, o tastatura normala de tip internationala si un touchpad cu sport pentru gesturi multi-atingere, avand dimensiunile reduse de numai 292 x 202 x 17,5 milimetri si o greutate de numai un kilogram.

Laptopul Lenovo Ideapad 100s are un display de tip LCD LED cu o diagonala reduse de 11,6 inch, dar care permite redarea unor imagini mari si clare de inalta definitie la rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli, dar si caracteristica speciala Glare pentru imagini la fel de bune chiar si la exterior sau in locurile mai luminoase. In plus, ecranul HD LED de 11,6 inch ofera unghiuri largi de vizualizare, cu toate ca acesta nu se bazeaza pe un panou IPS.Lenovo IdeaPad 100S-11

Pe partea de hardware, laptopul accesibil de 11,6 inch dispune de o putere de calcul destul de buna pentru utilizarea zilnica, gratie procesorului Intel Atom Z3735F, de pe arhitectura Bay Trail de la Intel, cu nu mai putin de patru nuclee la frecventa de 1,33 GHz, ajungand prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 1,83 GHz, 2 MB dimensiune Cache si tehnologiile Intel Virtualization Technology (VT-x) si Intel 64.

Memoria de RAM este de tip DDR3 si vine cu o capacitate standard de doar 2 GB la frecventa de 1600 MHz, suficienta pentru utilizarea normala de zi cu zi, precum navigarea pe internet, multimedia si chiar jocuri online, aceasta fiind insa si memoria maxima de RAM suportata de catre laptopul de la Lenovo. Unitatea eMMC beneficieaza de o capacitate de stocare decenta de 64 GB pentru sistemul de operare Windows 10 si a anumitor fisiere de diferite tipuri.

In ceea ce priveste grafica, laptopul Lenovo Ideapad 100s beneficieaza doar de placa grafica integrata Intel HD Graphics pentru o performanta grafica decenta in orice tip de continut. Caracteristicile multimedia includ doua difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Advanced Audio asigura un sunet incredibil, iar bateria Li-Ion de 2 celule permite o utilizare indelungata.