Philips Saeco Incanto HD8919/59 – espressor automat cu design elegant si capacitate mare!

Cu un design elegant si o calitate impresionanta a cafelei, espressorul automat Philips Saeco Incanto HD8919/59 indeplineste noi standarde la categoria din care face parte, beneficiind de o capacitate generoasa si performanta performanta excelenta pentru prepararea rapida a bauturii perfecte pe gustul fiecaruia.

Designul atragator al espressorului complet automat ofera o carcasa moderna de culoare argintie, o rasnita robusta din ceramica, un rezervor de lapte, dispozitiv de spumare si un rezervor detasabil de apa, avand dimensiunile de 429 x 215 x 330 milimetri si o greutate de aproximativ 7,2 kilograme.

Philips Saeco Incanto HD8919/59 are un rezorvor de apa cu o capacitate generoasa de pana la 2,5 litri, respectiv de 500 grame a compartimentului de cafea de 500 grame, suportand insa prepararea rapida de pana la 2 cesti in acelasi timp. In plus, acesta a fost conceput special pentru a se potrivi chiar si in locurile mai mici din incapere, prin intermediului designului ultracompact si elegant.Philips Saeco Incanto HD8919 59

Espressorul de cafea automat dispune de o functie speciala pentru rasnita, care asigura o macinarea perfecta a boabelor de cafea si curgerea a apei la un debit constant, permitand o extragere completa de 100% din aroma cafelei. Rasnita din ceramica mai integreaza si 5 setari speciale pentru o ajustare fina a aromei cafelei, mai exact de la o macinare extrem de fina si pana la una mai aspra.

Specificatiile generale ale espressorului de la Philips includ o putere totala mare de pana la 1850 W, presiune pompa de 15 bari, un display tactil pentru o utilizare usoara si intuitiva, dar si o alimentare cu cafea boabe pentru prepararea unei bauturi bogate si aromate.

Pe langa toate acestea, espressorul de cafea Philips Saeco Incanto HD8919/59 mai dispune de un sistem de apa fierbine, util pentru prepararea unui Ceai si nu numai, dar si de o intretinere usoara si de lunga durata prin intermediul curatarii automate a carafei de lapte integrate, ciclului de clatire automata si compatibilitatea cu filtrul AquaClean.