Lenovo IdeaPad 500-15 – laptop puternic de 15,6 inch pentru multimedia!

Lenovo IdeaPad 500-15 este un laptop multimedia de 15,6 inch, recomandat in special pentru utilizarea normala de zi cu zi, care se remarca printr-un ecran Full HD LED, specificatii hardware foarte bine echilibrate, sunet excelent similar unui home theater si cel mai nou sistem de operare Windows 10 Home de la Microsoft.

Designul elegant al acestuia include o carcasa alba din plastic, o tastatura UK de tip AccuType si un TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere, avand dimensiunile de 265 x 384 x 24,6 centimetri si o greutate de aproximativ 2,3 kilograme. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate de tip JBL cu o putere totala de 3 W si tehnologie Dolby Home Theater permit redarea unui sunet de inalta definitie, iar camera WEB HD pentru convorbirile online.

Laptopul Lenovo IdeaPad 500-15 dispune de un display de tip LCD LED cu diagonala normala de 15,6 inch, oferind insa imagini mari si clare de foarte buna calitate la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, beneficiind de un strat special de anti-reflexie (Anti-Glare) pentru imagini stralucitoare si la fel de bune chiar si la exterior sau in locurile mai luminoase.Lenovo IdeaPad 500-15

Dotat cu procesorul puternic AMD FX-8800P, laptopul de la Lenovo asigura o putere de calcul mare pentru navigarea pe internet, multimedia si gaming la un nivel decent, integrand nu mai putin de patru nuclee la o frecventa de pana la 3,4 MHz, tehnologiile principale de la AMD si placa grafica integrata Radeon R7 Series.

Memoria RAM DDR3 cu frecventa de 1600 MHz include o capacitate standard de doar 4 GB, mai mult decat suficienta pentru utilizarea zilnica de acasa sau la birou, avand insa posibilitatea de a o extinde la o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB cu ajutorul celor doua sloturi integrate pe laptop. Unitatea HDD are o viteza de rotatie de 5400 rpm si capacitate buna de 1 TB, pentru stocarea sistemului de operare Windows 10 Home si a tuturor fisierelor preferate.

Pe partea de grafica, compania chinezeasca Lenovo a mai integrat, pe langa placa grafica integrata a procesorului de la AMD, si placa video dedicata AMD Radeon R5 M330 cu memorie de 2 GB, frecventa de pana la 1030 MHz si suport DirectX 12 si OpenGL 4.3, asigurand o performanta grafica mult mai buna si de inalta calitate in orice tip de continut.