Acer Aspire V5-591G-73UT – laptop de ultima generatie cu design elegant si pret bun!

Acer Aspire V5-591G-73UT este un nou model de laptop de 15,6 din seria Aspire V 15 a companiei taiwaneze Acer, ideal atat pentru lucrul de la birou cat si pentru distractia de acasa, remarcandu-se prin display-ul LED FHD, componentele hardware de ultima generatie, autonomie mare de pana la 8 ore de lucru si un pret foarte bun.

Designul elegant  al laptopului Acer Aspire V5-591G-73UT include o carcasa neagra din metal si plastic, tastatura iluminata si un touchpad precis cu control multi-touch pentru gesturi de derulare, zoom si lansare cu ajutorul degetelor, avand o grosime de doar 27,5 – 30,3 milimetri si o greutate de aproximativ  2,4 kilograme.

Noul laptop de la Acer are un display de tip LCD LED ce dispune de o diagonala normala de 15,6 inch (39,6 centimetri), care ofera imagini impresionante de foarte buna calitate la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, dar si de tehnologia speciala ColorBlast pentru culori stralucitoare si de inalta calitate. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate cu tehnologiile Dolby Digital Plus Home Theater si Acer True Harmony, permit redarea unui sunet clar si puternic.Acer Aspire V5-591G-73UT

In ceea ce priveste specificatiile hardware, laptopul de la Acer beneficieaza de o putere de calcul mare, datorita noului procesor Intel Core i7-6700HQ, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, care integreaza nu mai putin de patru nuclee la frecventa ridicata de 2,6 GHz, ajungand prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 3,5 GHz, 6 MB Cache, tehnologiile cunsocute de la Intel si placa grafica integrata Intel HD Graphics 530 pentru o grafica decenta.

Memoria RAM este de cel mai nou tip DDR4 si suporta o capacitate maxima de RAM de pana la 32 GB cu ajutorul celor doua sloturi integrate pe laptop, avand insa o memorie standard de 8 GB la frecventa ridicata de 2133 MHz, indeajuns pentru orice tip de utilizare. Unitatea SSHD ofera viteze mari de citire/scriere pentru performante ridicate, in timp ce aceasta dispune de o capacitate de stocare generoasa de 1 TB + 8 GB.

Pe partea de grafica, laptopul Acer Aspire V5-591G-73UT include placa video dedicata NVIDIA GeForce GTX 950M cu memorie mare de 4 GB si tehnologiile NVIDIA PhysX si CUDA, care asigura o performanta grafica excelenta, indiferent de tipul continutului redat.