Lenovo IdeaPad G50-80 – laptop accesibil cu performante decente!

Lenovo IdeaPad G50-80 este un model de laptop portabil si foarte accesibil ce ofera performante decente, datorita procesolului Intel Core i7 din a 5-a generatie Broadwell, memoriei RAM cu suport de pana la 16 GB, unitatii HDD cu o capacitate generoasa de stocare si a placii video dedicate de la AMD, dar si caracteristicilor multimedia, precum boxele stereo cu tehnologie audio de la Dolby, tehnologiile intregrate pe placa video dedicata si porturile HDMI si VGA.

Display-ul widescreen de tip LCD LED cu diagonala de 15,6 inch si tehnologie TN reda imagini clare si luminoase pe ecranul lat 16:9 la o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli. In timp ce, design-ul laptopului IdeaPad G50-80 de la Lenovo beneficieaza de o carcasa din plastic de culoare neagra, tastatura ergonomica de tip AccuType si un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere.

Laptopul include doua difuzoare stereo de 1 W cu tehnologia Dolby Advanced Audio v2 ce ofera un sunet captivant, camera web HD de 1280 x 720 pixeli cu tehnologia Lenovo Veriface Pro pentru recunoasterea mai usoara a fetei si doua porturi USB 3.0 ce ofera un transfer de date de pana la 10 ori mai rapid fata de USB-urile 2.0.Lenovo IdeaPad G50-80

Procesorul Intel Core i7, realizat in procesul de fabricatie pe 14nm, are doua nuclee la frecventa de 2400 MHz, ce poate urca pana la o frecventa de 3000 MHz prin tehnologia Turbo Boost, 4 MB Cache si placa grafica integrata Intel HD Graphics, oferind o putere de calcul suficienta pentru rezolvarea tuturor sarcinilor dumneavoastra intr-un timp foarte rapid.

Memoria RAM de tip DDR3 dispune de o capacitate de doar 4 GB cu frecventa de 1600 MHz, insa se poate extinde la o memorie maxima de panala 16 GB cu ajutorul celor doua sloturi integrate pe laptop. Stocarea este asigurata de unitatea de tip HDD cu capacitatea generoasa de 1 TB si viteza de rotatie de 5400 rpd, perfecta pentru a va pastra toate datele dumneavoastra.

Pe langa solutia grafica integrata a procesorului de la Intel, Lenovo a inclus si o placa video dedicata AMD Radeon R5 M330 ce dispune de o memorie DDR3 de 2 GB si caracteristica speciala AMD Enduro Technology. In plus, bateria Li-Ion cu 4 celule are o autonomie de lucru de pana la 4 ore, in timp ce Lenovo Energy Management ofera o durabilitate lunga a bateriei si foloseste o tehnologie avansata pentru economisirea energiei electrice, marind timpul dintre incarcari.

Fie ca iti doresti o experienta multimedia placuta,  gaming la un nivel destul de ridicat sau pur si simplu un laptop ieftin si performant, modelul Lenovo IdeaPad G50-80 este perfect pentru dumneavoastra.