Lenovo IdeaPad Yoga 500-14ISK – laptop 2 in 1 cu diagonala de 14 inch si Windows 10!

Cu un design unic 2 in 1 si specificatii hardware foarte bine echilibrate, laptopul Lenovo IdeaPad Yoga 500-14ISK de ultima generatie este alegerea perfecta pentru orice utilizator care isi doreste un dispozitiv portabil si totodata performant, fiind insa disponibil si la un pret pe masura dotarilor sale.

Display tactil (Touchscreen) de tip LCD LED se bazeaza pe un panou IPS cu diagonala redusa de doar 14 inch la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, oferind imagini clare si de inalta calitate la unghiuri largi de vizualizare, in timp ce stratul anti-reflexie asigura afisarea unor imagini la fel de bune si stralucitoare chiar si la exterior. In plus, ecranul tactil poate fi rotit la un unghi de maxim 360 de grade in jurul axei sale, datorita designului Flip-and-Fold al laptopului de la Lenovo, beneficiind astfel patru moduri unice de utilizare, precum Laptop, Stand, Cort sau Tableta.

Echipat cu noul procesor Intel Core i7-6500U, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, laptopul beneficieaza de o putere de calcul mare pentru rezolvarea fara probleme a tuturor sarcinilor de zi cu zi, gratie procesorului puternic ce integreaza doua nuclee la frecventa de 2,5 GHz, ajungand prin intermediul tehnologiei Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 3,1 GHz, 4 MB Cache, tehnologiile de la Intel si placa grafica integrata Intel HD Graphics 520.Lenovo IdeaPad Yoga 500-14ISK

Memoria RAM este de tip DDR3 si are o capacitate standard de 8 GB la frecventa de 1600 MHz, indeajuns atat pentru rularea noului sistem de operare Windows 10 Home de la Microsoft, cat si pentru navigarea pe internet, multimedia si chiar jocuri. Laptopul 2 in 1 de la Lenovo include o unitate de stocare SSHD (Solid State Hybrid Drive) ce combina viteza mare de citire/scriere cu capacitatea generoasa de stocare de 1 TB + 8 GB.

Pe partea de grafica, laptopul Lenovo IdeaPad Yoga 500-14ISK beneficieaza de placa video dedicata nVIDIA GeForce 920M cu memorie de 2 GB, asigurand o performanta grafica foarte buna pentru utilizarea zilnica si chiar gaming la un nivel decent. Caracteristicile multimedia dispun de o camera WEB HD pentru convorbiri online, un cititor de carduri 4 in 1, dar si de doua difuzoare stereo integrate cu  o putere totala de 3 W si tehnologie Dolby Home Theater, pentru redarea unui sunet captivant si puternic, fara distorsiuni ale sunetului la un volum mai ridicat.