Indesit EWSD 60851 W EU – masina de spalat rufe Slim si foarte spatioasa la pret accesibil!

Indiferent ca locuiti la bloc sau casa, o masina de spalat rufe automata este binevenita in orice familie, deoarece asigura spalarea rapida si eficienta a rufelor dumneavoastra, fara a depune prea mult efort. Astfel ca, in acest review va vom prezenta masina de spalat rufe Indesit EWSD 60851 W EU, ideala pentru fiecare persoana in parte ce nu dispune de un buget foarte mare, care se remarca printr-un pret foarte accesibil si caracteristici destul de bune.

Designul Slim al masinii de spalat accesibile cu incarcare frontala se potriveste perfect in orice loc din bucatarie, baie sau hol, datorita unei carcase simple de culoare alba cu un aspect modern si atragator, care masoara 85 de centimetri pe inaltime, 59,5 centimetri latime si o adancime de doar 42 centimetri, avand in acelasi timp o greutate de aproximativ 60 de kilograme.

Masina de spalat rufe de la Indesit, compania italiana producatoare de electrocasnice, face parte din clasa de eficienta energetica A+ pentru a beneficia de un consum de energie electrica mai redus fata de modelele similare din clasa A, mai precis aceasta are un consum energetic anual de doar 192 kWh, in timp ce clasa de eficienta la spalare asigura la randul sau un consum mediu de maxim 8303 litri de apa pe an.Indesit EWSD 60851 W EU

Cele 16 programe speciale la spalare permit o curatare excelenta si foarte delicata intr-un timp cat mai scurt, oferindu-va o spalare optima si eficienta a mai multor rufe de diferite tipuri sau materiale, intr-un singur ciclu de spalare. In plus, optiunile Energy Saver si Eco Time de economisire a apei, timpului si a energiei va garanteaza rezultare foarte buna la spalare cu un consum foarte redus de resurse (apa, timp si energie).

Indesit EWSD 60851 W EU dispune de o viteza de centrifugare decenta de 800 de rotatii pe minut, care la prima vedere ar putea parea mica pentru anumite persoane, insa mai mult decat suficienta pentru o functionare optime ce permite spalarea unei cantitati foarte bune de rufe, beneficiind de o capacitate de incarcare mare de pana la 6 kilograme.

Cu toate acestea, masina de spalat rufe accesibila de la Indesit mai integreaza un afisaj LED pentru informatii utile, precum etapele  programului, afisarea timpului de spalare ramas, etc., dar si functia de programare intarziata a ciclului de spalare.