LG 32LH530V – cu Triple XD Engine

Preț LG 32LH530V

Televizorul LG 32LH530V cu Triplu XD Engine are un nivel remarcabil de culoare, contrast și claritate, având cea mai bună calitate și performanță a imaginii. Acesta vine cu un preț foarte mic, în comparație cu alte televizoare cu aceleași caracteristici. Produsul beneficiază de reducere și de o garanție de 24 de luni inclusă în preț.

Aspect LG 32LH530V

LG 32LH530V are un aspect modern cu un design lucios, asemănător televizoarelor performante ale stilului său. Acesta vine cu o carcasă de culoare negră lucioasă, cu o ramă foarte subțire, emanând eleganță și oferind un stil modern. Dimensiunile sale cu tot cu stand compatibil VESA 200 x 200, sunt de 733 x 170 x 483 mm, iar suportul pentru comodă este format din două piciorușe dispuse lateral. Având o diagonală de 80 cm, acesta poate fi dispus într-o bucătărie sau într-un dormitor mai mic.

Caracteristici LG 32LH530V

Televizorul LG 32LH530V  nu are funcția de Smart Tv însă ecranul  este de tip LED cu rezoluția Full HD, dându-i performanță. Diagonala ecranului este de 80 cm și are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli în aspect de imagine 16:9. Acesta a fost dotat cu caracteristica specială de imagine Triple XD Engine care aduce un nivel remarcabil de culoare, un contrast bine definit și o claritate perfectă a imaginii. Imaginile afișate sunt clare iar culorile sunt vii și apropiate de cele naturale. Oferă unghiuri de vizualizare foarte bune, putând privi către el din orice colț aș încăperii. Consumul de energie este ceva mai mare decât la alte tipuri de televizoare, acesta fiind de 110 W. Pentru recepție și trasnmisie acesta a fost dotat cu un tuner digital de tip DVB-T/T2/S2/C MPEG4 și caracteristica specială Player Multimedia integrat, deținând o intrare pentru antenă. Conexiunile se fac prin următorii conectori: 1 port USB 2.0, două porturi HDMI și o intrare scart. Este simplu de utilizat, datorită interfeței intuitive, permitând o navigare rapidă prin setările și comenzile pe le deține.

lg-32lh530v

Review LG 32LH530V

LG 32LH530V este un televizor foarte modern din noua generație, reușind să surprindă cu imaginile ultraperformante dată de tehnologia Triple XD Engine, care oferă cele trei componente de bază, culoare, contrast și claritate la cele mai bune  și cele mai performante nivele de vizionare. Chiar dacă nu este un Smart Tv, ci un LED, acesta beneficiază de specificații similare cu ale Smart Tv-lui,  oferind acces rapid la funcții precum jocuri, programe, ghid și setări.  Referitor la aspectul său, acesta surprinde nu numai prin imagini superbe ci și prin design-ul elegant și modern, ce aduce un plus de rafinament casei tale. Carcasa de culoare neagră are o greutate de 5,4 kg și are dimensiunile de 733 x 483 x 170 mm cu tot cu suport. Dacă îți dorești un televizor foarte ieftin, dar care nu prezintă tehnologie de ultimă generație, își recomand LG 32LH530V.

Pro: preț mic, caracteristica Triplu XD Engine

Contra: nu deține tehnologii foarte avansate