Samsung 55J5100 – o alegere buna

Preț Samsung 55J5100

Samsung 55J5100 reprezintă biletul de divertisment la tine acasă, ce este  mai captivant ca niciodată. Prețul deși este ceva mai mare, se justifică cu caracteristicile superioare pe care le deține. La cumpărare beneficiezi de o garanție de 24 de luni și de preț la reducere.

Aspect  Samsung 55J5100

Samsung 55J5100 reușește să încânte privirea cu aspectul său modern și rafinat și prin dimensiunea pe care o deține. Dotat cu o carcasă în degrade de gri deschis până la nuanța de negru, acesta dă un spect elegant oricărei încăperi. Suportul  este creat dintr-un singur picior dispus pe mijloc și este  foarte rezistent.

Caracteristici Samsung 55J5100

Samsung 55J5100 este un televizor cu o ramă subțire ce redă orbitor rezoluția 1920 x 1080 și imagini Full HD pe un ecran cu diagonala de 138  cm. Caracteristicile componentelor interne, ajută la a oferi o experiență de vizionare foarte avansată. Rata de împrospătare de 50 Hz permite acestui televizor, să producă imagini foarte clare. Puterea sunetului televizorului Samsung 55J5100 umple încăperea și este dată de cei 20 W redați de bozele audio integrate. Acest Samsung Tv are de asemenea, opțiuni de conectivitate prin tunerul digital DVB/T+C, cum ar fi Dual Band Wi-Fi, HDMI și porturi USB. Te poți conecta la toate dispozitivele periferice, de genul: console de jocuri, media playere, camere video, alte dispozitive inteligente, unități de stocare portabile, precum și la mufa HDMI și porturile USB ale sistemului. Samsung 55J5100 vine în completare cu un display de tip LED de 138 cm extra plat. Ecranul elegant și plat produce imagini în rezoluția de 1920 x 1080 pixeli. Caracteristicile superioare de imagine PQI 200, Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus) și Film Mode fac ca imaginile de pe ecran să apară pronunțate, îmbunătățind astfel experiența de vizionare Tv, în mod semnificativ.

samsung-55j5100

Review Samsung 55J5100

Samsung 55J5100 vine cu o carcasă de culoare  gri elegant în degrade, foarte modern. model slim, și cu o ramă foarte subțire din care sunt redate imagini uimitoare. Televizorul este proiectat pentru a fi dispus pe perete sau așezat pe o comodă, grație suportului dispus pe mijlocul dispozitivului. Sistemul audio cu două boxe integrate de 20 W, generează un sunet pătrunzător care completează perfect imaginile de înaltă rezoluție Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Un astfel de sonor copleșitor face ca toate filmele și jocurile să devină captivante. Televizorul LED Samsung 55J5100 dispune de două porturi HDMI și USB care sunt acceptate de calculatoare, console de jocuri, camere video, DVD player, Blue Ray și multe altele. Capacitatea televizorului de a sprijini aceste dispozitive periferice, îl fac perfect pentru un sistem home theater. Acest televizor vine cu Wi-Fi încorporat cu bandă dublă, care se poate conecta la wireless, având conectivitate la internet, fără a avea un calculator. Televizorul LED Samsung 55J5100, Full HD deși are un preț ceva mai mare și-l justifică prin calitatea și performanța pe care o deține, iar dacă îți dorești un televizor destul de performant, dar care să aibă un preț accesibil își recomand Samsung 55J5100.

Pro: Full HD, caracteristici superioare de imagine și de sunet, conectivitate bună

Contra: preț ridicat