LG 55UF6857 – imagini aproape naturale

Preţ LG  55UF6857

Televizorul LG  55UF6857 este ieşit pe piaţă din anul 2016 şi are un preţ acceptabil, datorită faptului că este un Smart TV şi deţine o diagonală a ecranului destul de mare, de 139 cm. Acesta poate fi cumpărat de pe platforma unuia dintre cei mai mari retaileri de electrocasnice şi electronice  de pe piaţa românească.

Aspect LG  55UF6857

LG  55UF6857 a fost creat cu o carcasă de culoare neagră, model slim, ce are o ramă foarte subţire din  care se revarsă cele mai frumoase culori. Pentru a putea fi suspendat pe perete acesta a fost dotat cu un stand compatibil VESA 300 x 300, însă poate fi poziţionat şi pe o comodă, deoarece are un suport format din două picioruşe, care îi dau stabilitate.

Caracteristici LG  55UF6857

LG  55UF6857 este un Smart Tv de tip Edge LED ce permite ca lumina să fie difuzată pe suprafaţa display-ului, permiţând obţinerea unui ecran foarte subţire. Datorită LED-urilor utilizate, culoarea albă este foarte luminoasă în contrast cu alte culori. Acest televizor face parte din gama 2015. Sistemul audio este de tip Stereo cu două difuzoare ce au o capacitate de ieşire a sunetului de 2 x 10 W. Pentru ca sunetul să fie puternic şi performant, producătorul LG a dăugat caracteristicile superioare de sunet,  Dolby Digital, DTS şi Clear Voice II. Dolby Digital permite redarea sunetelor de o calitate foarte bună, DTS obţine o bună spaţialitate iar Clear Voice II  înbunătăţeşte claritatea vocii umane. Diagonala display-ului de tip Edge LED a acestui LG  55UF6857 este de 139 cm, având o rezoluţie 4 K Ultra HD cu 3840 x 2160 pixeli şi având un aspect de  imagine 16:9. Fiind dotat cu caracteristicile superioare de imagine Tru 4K Engine, ce are capacitatea de a reproduce imaginile în format 4K folosind cei mai avansaţi algoritmi şi  Triple XD Engine, ce integrează trei componente, una pentru contrast, una pentru culoare şi una pentru reducerea zgomotului, redă cele mai performante culori, foarte clare, fără distorsiuni şi fără zgomote de fundal. Pentru recepţie şi transmisie, a fost folosit un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, cu un port pentru redare video, având întegrat un player multimedia. Conexiunea la reţea se face prin Wi-Fi şi prin LAN, precum şi prin conexiunile Slot CI+, RF In, PC Audio In, RS-232C prin conectorii 2 porturi HDMI, 1 port USB 2.0, o intrare video composite, o intrare pentru alte componente, o intare audio digitală şi o intrare pentru Scart.

lg-55uf6857

Review LG  55UF6857

LG  55UF6857 dotat cu rezoluţia 4K Ultra HD, oferă imagini de o claritate perfectă, deoarece rezoluţia este de 4 ori mai mare decât a televizoarelor cu rezoluţia Full HD. Această rezoluţia are calitatea de a reda şi cele mai mici detalii. Culorile sunt redate într-o vastă paletă de nuanţe, iar contrastul este conturat de un negru intens şi de un alb luminos. Caracteristicile superioare de imagine  au rolul de a ajusta imaginile şi a le reda perfecte şi foarte clare. Sunetul este puternic şi foarte clar iar vocea umană este ca şi cea reală. Design-ul este modern şi foarte elegant cu modelul său slim, putând fi dispus în orice încăpere.

Pro: 4K Ultra HD, Edge LED, tehnologii avansate

Contra: preţ ridicat