Star-Light 24DM5000 – design modern si elegant

Preţ Star-Light 24DM5000

Televizorul LED Star-Light 24DM5000, HD Ready  reprezintă magia culorilor vii şi face parte din gama 2016. Preţul este foarte mic, deşi este un televizor performant şi mai mult decât atât acesta vine la reducere însoţit de o garanţie de 24 de luni.  Opţiunile practice şi faptul că este uşor de instalat îl fac preferat în gama acestor televizoare.

Aspect  Star-Light 24DM5000

Star-Light 24DM5000 vine cu un design modern, având o carcasă de culoare neagră ce îi dă eleganţă, şi o ramă  subţire cu partea de jos pe care este inscripţionat logo-ul Star- Light,  ceva mai lată.  Dimensiunile sale fiind de 555 x 362 x 40 mm, îl fac să poată fi dispus oriunde, în orice încăpere.

Caracteristici Star-Light 24DM5000

Star-Light 24DM5000 are o diagonală mică, de doar 60 cm putând fi dispus în orice spaţiu din casă.  Sonorul este deţinut  de un sistemul audio Stereo, ce are o ieşire a sunetului de 2 x 2,5 W şi deţine caracteristicile superioare de sunet cu care producătorul ne-a obişnuit,  Surround, Dolby Digital Plus şi Egalizator. Sistemul surround are rolul de a pune în valoare spaţialitatea sunetului puternic,  Dolby Digital Plus controlează canalele de sunet ce se desfăşoară pe întregul spectru sonor iar  Egalizatorul poate reduce sau poate amplifica întreaga zonă din spectrul audio.  Rezoluţia HD Ready  poate să respecte standardul de 720 p şi 1080i, având un număr de 1366 x 768 pixeli . Contrastul dinamic de 3000:1 şi  contrastul nativ de 1000:1, precum şi  capacitatea de iluminare de 220 cd/mp, asigură o nuanţă de un negru foarte intens şi un alb foarte luminos. Timpul de răspuns  de 8,5 ms face să poţi butona televizorul într-un ritm foarte rapid. Sitemul video a fost dotat cu  o serie de caracteristici superioare de imagine, cum ar fi Noise Reduction, Dynamic contrast şi Digital comb filter. Noise Reduction reduce zgomotul de fond şi face să fie redate şi cele mai mici  detalii. Dynamic contrast redă imaginile clare cu un contrat bine definit, iar Digital Comb filter care este un filtru de separare a semnalul de lumină de cel cromatic, eliminând interferenţele de culoare. Unghiurile de vizibilitate de 178/178 oferă imagini ce nu sunt distorsionate, indiferent din ce poziţia ai privi către ecran.  Tunetul digital DVB T/C ce asigură recepţia şi transmisia, deţine o intrare pentru antenă şi un port pentru redare video, având integrată caracteristica unui player multi media. Conexiunile se fac prin Slot CI+, PC Audio In şi Audio digital out, prin conectorii: un port HDMI, o intrare Scart, o intrare video composite, o intrare componente, 1 intrare USB 2.0, şi o intrare pentru căşti minijack.

star-light-24dm5000

Review Star-Light 24DM5000

Dacă îţi doreşti un televizor micut şi foarte elegant, atunci Star-Light 24DM5000 este varianta optimă. Acesta este un televizor de tip LED, nu este Smart Tv şi face parte din noua gamă 2016. Poate fi folosit şi pe post de monitor pentru PC, deoarece  deține funcția de monitor. Canalul audio este puternic şi este  de tip Stereo având 2 difuzoare de 2,5 W. Pentru performanţa sunetului şi pentru un sonor puternic cât mai clar, i-au fost atribuite câteva caracteristici superioare . Display-ul deține tehnologia HD Ready cu rezoluția de 1366 x 768 pixeli, iar caracteristicile cu care a fost dotat îi  aduc performanță pentru imagine şi pentru sunet. Imaginile sunt  clare, în culori strălucitoare și nu sunt distorsionate. Acesta este recomandabil celor care caută calitate şi performanţă la cele mai mici preţuri.

Pro: preț mic, tehnologii avansate pentru imagine şi pentru sunet

Contra: display HD Ready