LG GBB539SWHWB – combina frigorifica cu sistem Total No Frost si clasa A+!

LG GBB539SWHWB este o combina frigorifica de la compania sud-coreeana LG, ideala pentru orice tip de familie, care vine cu un volum net total de 300 de litri, clasa energetica A+ si cele mai nou tehnologii pentru o utilizare usoara si eficienta ce permite pastrarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp.

Clasa de eficienta energetica A+ ofera un consum mai redus de energie electrica fata de clasa A, inregistrand astfel un consum energetic anual de aproximativ 303 kWh si unul de doar 0,83 kWh pe zi (24 de ore). Combina frigorifica de la LG beneficieaza de un volum net total mare de pana la 300 de litri pentru depozitarea a mai multor alimente la rece/congelare, fiind impartit intre cele doua compartimente a frigiderului si congelatorului.

Astfel, frigiderul dispune de un volum net de pana la 227 de litri si are patru rafturi din sticla rezistenta, trei suporturi amplasate pe usa, un compartiment special pentru legume/fructe cu un capac Moist Balance din lates pentru a mentine umiditatea la un nivel optim, un suport pentru oua si un compartiment special Fresh 0 Zone ce permite mentinerea alimentelor proaspete pentru mai mult timp. Congelatorul are la randul sau un volum net de 73 de litri si dispune de trei compartimente ce permite congelarea alimenteror pentru o pastrare a prospetimii indelungata fata de frigider.LG GBB539SWHWB

Combina frigorifica LG GBB539SWHWB include un design modern si elegant cu o carcasa de culoare alba, usi reversibile si iluminare LED interioara pentru frigider, avand dimensiunile de 1900 x 595 x 686 milimetri si o greutate de 74 kilograme. In plus, combina frigorifica ofera o functionalitate maxima atat in spatiile mai mari cat si in cele mai mici, permitand deschiderea sertarelor la maximum, chiar si cu o deschidere de doar 90 de grade a usilor reversibile, dupa cum precizeaza si compania.

Cu toate acestea, aparatul frigorific mai beneficieaza de noul sistem de racire Total No Frost, sistem de avertizare pentru usa deschisa, tehnologia Multi Air Flow (flux de aer multidirectional) pentru o refrigerare/congelare eficienta si uniforma, dar si de tehnologia Smart Diagnosis ce permite rezolvarea promta si cu foarte mare usurinta a eventualelor probleme aparute la combina frigorifica de la LG.