UTOK 1050Q – tableta accesibila de 10,1 inch cu performanta decenta!

Fie pentru cei mici sau chiar adulti, tableta UTOK 1050Q poate fi folosita cu usurinta de orice utilizator, atat pentru navigarea pe internet cat si pentru distractie, dispunand de un display LCD cu o diagonala de mari dimensiuni, specificatii hardware decente si sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, toate acestea la un pret foarte accesibil.

Design-ul simplist al tabletei accesibile include o carcasa eleganta de culoare neagra cu logo-ul companiei pe spate, avand dimensiunile de 258,8 x 150,2 x 10,5 milimetri si o greutate de doar 500 grame. In plus, aceasta dispune de o camera WEB principala (spate) de 2 MP pentru captarea unor imagini impresionante la o rezolutie buna, dar si de o camera WEB frontala de 0,3 MP (VGA), suficienta pentru convorbirile online de pe Skype si nu numai.

Tableta de la UTOK, brandul romanesc de smartphone-uri, tablete si mai nou televizoare, beneficieaza de un display tactil (Capacitiv multitouch) de tip LCD cu o diagonala generoasa de 10,1 inch, perfecta pentru vizionarea continutului multimedia preferat sau jocurile online, care ofera imagini mari si destul de bune la o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Cu toate acestea, rezolutia sa este cam mica cei drept pentru o astfel de diagonala, insa acceptabila din orice punct de vedere, datorita calitatii decente a imaginilor redate si a pretului foarte accesibil al tabletei.Utok 1050Q

Echipata cu cel mai accesibil procesor pentru tablete din lume, si anume Allwinner A33, care include patru nuclee Cortex-A7 la frecventa de 1,3 GHz, codec audio Hi-Fi integrat, tehnologia de afisare SmartColor si procesorul grafic Mali 400 MP2, tableta UTOK 1050Q ofera performante uimitoare pentru o utilizare rapida si cu foarte mare usurinta.

Memoria RAM de tip DDR3 include o capacitate standard de 1 GB, indeajuns pentru sistemul de operare de la Android si aplicatiile preinstalate. In ceea ce priveste stocarea, tableta de la UTOK dispune de o memorie interna de 8 GB pentru salvarea fisierelor preferate, insa aveti posibilitatea si de a o extinde cu ajutorul slotului de card Micro SD de pana la 32 GB.

Tableta UTOK 1050Q mai integreaza o baterie Lithium Polimer cu capacitatea de 5000 mAh pentru o autonomie de lucru indelungata, dar si mai multe aplicatii preinstalate ce va permite sa navigati rapid si usor pe internet, fara a necesita instalarea altor aplicatii de diferite tipuri.