LG GBB59PZKVS – Puterea compresorului Inverter Linear

Preț LG GBB59PZKVS

Dacă te-ai săturat de vechea ta combină frigorifică sau dacă nici măcar nu ai deținut una, atunci îți recomand noua combină frigorifică de la LG, care vine cu un design deosebit, tehnologii avansate și la un pret convenabil, în stoc limitat. Produsul se poate vedea și cumpăra pe site-ul celui mai mare magazin online din România.

Aspect LG GBB59PZKVS

Dotată cu o carcasă de culoare argintie, cu iluminare interioară, panou de afișaj de tip LED și dimensiunile de 190 x 59.9 x 66.5 cm, combina frigorifică LG GBB59PZKVS arată senzațional și este recomandată oricărei bucătării. Dispusă în bucătăria ta, va da acesteia o notă modernă și un stil deosebit, revoluționar.

Caracteristici  LG GBB59PZKVS

O combină frigorifică ce face parte din clasa de eficiență energetică A+, având un consum anual de 330 kw/an. Volumul total al acesteia este de 318 litri din care volumul net total al frigiderului este de 225 litri, iar cel al congelatorului de 93 litri. Afișajul de tip LED dispus pe ușa frigiderului îți oferă posibilitatea de a seta temperatura atât a frigiderului cât și a congelatorului, la nivelul dorit. Frigiderul a fost dotat cu un număr de 3 rafturi din sticlă și un compartiment pentru legume și fructe. Congelatorul deține 3 sertare pentru congelarea pachetelor cu alimente și sistem Multi Air Flow, care este reprezentat de un sistem cu mai multe orificii, ce au rolul de a distribui uniform aerul rece în tot compartimentul frigiderului. Cu funcția Super congelare, se poate congela o cantitate de 9 kg de alimente în 24 de ore. Compresorul Inverter Linear cu care a fost dotată această combină frigorifică, oferă acesteia un consum redus de energie electrică și un control optim al temperaturii, oferind astfel garanție pentru păstrarea în condiții optime a alimentelor, o perioadă mai îndelungată. Cu noua sa tehnologie, LG a încercat și a reușit mărirea unui spațiu al congelatorului, oferind astfel posibilitatea depozitării unei cantități mai mari de produse alimentare. Sertarele congelatorului se deschid în totalitate, chiar și cu ușa deschisă la un unghi de 90 grade. Funcția de diagnosticare face posibilă diagnosticare defecțiunilor în timp util, informația apărând pe display-ul LCD de pe ușa frigiderului. Ușa dispune de 3 suporturi pentru sticle și diverse borcane. Mânerele încorporate sunt cu deschidere standard pe dreapta și sunt reversibile.

gbb59pzkvs-lg

Review  LG GBB59PZKVS

Combina frigorifica GBB59PZKVS LG este un aparat frigorific destinal atât păstrării cât și congelării alimentelor în cele mai bune condiții. A fost creată cu un design deosebit de modern, având o carcasă de culoare argintie. Compresorul de tip Inverter, oferă atât eficiență pentru răcirea compartimentelor, frigider și congelator, cât și un consum redus de energie electrică. Fiind creată cu spații mult mai largi, aceasta este foarte eficientă pentru păstrarea unor cantități mai mari de alimente, atât în frigider cât și în congelator. Sistemul Multy Ait Flow asigură prospețimea fructelor și legumelor, dar și garanția alimentelor perisabile. Panoul de afișaj LCD oferă informații de diagnosticare a problemelor ivite, dar și posibilitatea de a seta temperatura dorită. Ușile sunt cu deschidere standard pe dreapta, oferind posibilitatea montării ușilor, cu deschidere pe stânga, în cazul în care nu deții de mult spațiu la bucătărie iar posibilitățile de orientare a acesteia sunt limitate. Dacă îți dorești un frigider și nu știi ce să cumperi, îți recomand cu toată încrederea această combină frigorifică.

Pro: compresor inverter, sistem Multy Air Flow, capacitate mare de depozitare

Contra: Nu face parte dintr-o clasă de eficiență energetică mai mare.