Telefon mobil Vernee Apollo Lite – Cu tehnologia IGZO de la Sharp

Preț Vernee Apollo Lite

Acest telefon produs de către chinezi, deși este un smartphone, vine cu un preț destul de rezonabil. Prețul de află la reducere și deține o garanție de 24 de luni. Telefonul mobil Vernee Apollo Lite poate fi achiziționat de pe cea mai mare platformă de magazine online din România. Comanda se face rapid iar produsul ajunge în cel mai scurt timp posibil la ușa ta.

Aspect Vernee Apollo Lite

Dotat cu o carcasă din aluminiu anodizat de culoare silver și dimensiunile de 152 x 76 x 9 mm, cu un display cu diagonala de 5,5 inch, este o plăcere să îl ai și să îl ții în mână. Grosimea acestuia este slim și greutatea de 175 g, arată foarte bine, spatele acestuia asemănându-se foarte bine cu iPhone7.  Camera de pe spatele telefonului mobil este incadrată de un inel metalic scos în relief, iar acest lucru face diferența între telefonul mobil și iPhone7.

Caracteristici Vernee Apollo Lite

Acest telefon mobil este un smarphone, cu sloturi Dual Sim, având un procesor Deca-Core MediaTek Helio X20 (64-bit) cu o frecvență de 1.4 – 2.3 GHz, ceea ce înseamnă că procesorul poate citi clipuri video și se poate conecta la rețelele 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz | 3G: WCDMA 900/2100MHz | 4G: FDD-LTE 800/1800/2100/ 2600 MHz. Sistemul de operare se face cu tehnologia Android 6.0, cu două tipuri de Sim,  microsim și nanosim. Pentru memoria RAM de tipul microSD (pana la 128GB), acesta deține 4 GB iar pentru memoria internă 32 GB. Pentru afișaj a fost dotat cu un display de tipul IZGO LCD Sharp cu sticlă Corning Gorilla Glass 3, cu  Touchscreen, având diagonala de 5,5 inch și rezoluția de 1920 x 1080 pixeli, precum și un număr de culori 16m. Camera foto are o rezoluție de 16MP  de tip Samsung S5K3P3, cu blitz integrat Dual LED. Mai și o cameră secundară de 5MP tipul Samsung S5K5E2. Alimentarea se face cu o baterie de 3180 mAh, într-un timp record de 30 de minute.  Senzorii deținuti de acest telefon mobil sunt: Accelerometer, Ambient Light Sensor, Geomagnetic Sensor, Gravity Sensor, Gyroscope, Hall Sensor, Proximity Sensor și Senzor Amprenta care este amplasat pe lateral pentru o accesare mult mai facilă. Pentru conectivitate acesta a fost dotat cu tehnologiile Bleutooth  v4.0 și Wireless 802.11a/b/g/n, Hotspot, USB de tipul Type-C, GPS de tipul A-GPS și porturi de 3,5 mm. Comunicarea se face cu funcțiile de mesagerie, e-mail și Browsing, iar aplicațiile se fac în Google Play.

vernee-apollo-lite

Review  Vernee Apollo Lite

Telefonul mobil Vernee Apollo Lite este un smartphone dotat cu o carcasă cu cea mai bună construcție metalică, cu display cu tehnologii de ultimă generație  IGZO de la Sharp ce îi oferă consum zero în modul  Standby, rezultând în felul acesta o autonomie mărită a bateriei. Dacă bateria s-a descărcat nu trebuie să-ți faci mari probleme. deoarece bateria acestui telefon mobil are o durată de încărcare de 30 minute, folosind tehnologia proprie Vcharge, care suporta Fast Charging.  Design-ul este deosebit de frumos, mai ales că are o culoare Silver deosebită. Procesorul este performant bazat pe noile tehnologii. Camera foto este dotată cu tehnologii performante și anume  ISOCELL si RWB, cu deschidere F2.0, iar pentru selfie deține senzor Samsung S5K5E2 cu aplicații pentru înfrumusețare.

Pro: este un smartphone, deține tehnologii avansate

Contra: nu are