Motosapa Media Line 7100 cu 7 CP – motor in 4 timpi si 3 viteze

Un agricultor ştie cât de importante sunt utilajele pe care le foloseşte la munca câmpului, dar şi în grădină sau sera de legume şi fructe, economisind timp şi protejându-şi sănătatea printr-o muncă mai uşoară.

Motosapa Media Line 7100 este o motosapă redusă şi compactă fiind dotată cu un motor de 7 cp. Are o lăţime de lucru cuprinsă între 800 şi 1100 mm fără talere, având freze detaşabile şi segmentabile în număr de 12 pe dreapta şi 12 pe stânga, şi o adâncime de lucru cuprinsă între 150 mm şi 300 mm, fiind dotată şi cu bară de reglare a adâncimii, şi putând fi folosită atât pentru munca în grădină cât şi la munca câmpului. Are o capacitate a rezervorului de 2,9 l şi se alimentează cu benzină fără plumb.

Pornirea se face manual cu demaror cu sfoară, şi este dotată cu un nivel de două viteze inainte şi una înapoi, transmisia făcându-se cu lanţ şi curea, dotată cu sistem de siguranţă pentru pornirea accidentală.

Dimensiunile motosapei Media Line 7100 sunt de 1640x1100x800 mm şi are o greutate de 75 kg.

Motosapa Media Line MS 7100 - 7 CP cu freza de 80 cm si sistem de siguranta la pornirea accidentala

Ghidonul este reglabil în sus şi în jos, ceea ce permite adaptarea ei la înălţimea pe care o ai, pentru a lucra mai uşor fără să stai aplecat.

Se manevrează cu mare uşurinţă şi are posibilitatea de a ataşa şi alte accesorii cum ar fi un plug, o remorcă, semănătoare etc.

Cu această motosapă se poate lucra atât în grădină, sere de legume şi zarzavat, la viţa de vie dar şi la munca câmpului pe terenuri mai dure cu buruieni, pietre şi alte obstacole.

Motorul este dotat cu un cilindru, în patru timpi şi are un consum de 0,9 l/oră.

Transportul motosapei se face pe o roată din cauciuc pentru înaintare, şi este dotat cu o rariţă fixă pentru biloane.

Motosapa Media Line 7100 trebuie întreţinută astfel încât utilajul să fie performant de fiecare dată, pentru a da un randament bun, în aşa fel încât producţia ta să fie una bogată şi de calitate. Curăţarea motorului trebuie să se facă permanent, pentru că motorul este cel mai mult solicitat în condiţii de praf, cu buruieni, pietriş, ulei şi multe alte resturi vegetale şi nu numai. Pentru a evita stricarea motorului, ar fi indicat să schimbi uleiul după 50 ore de lucru sau cel puţin o dată pe an, iar filtrul de aer al motosapei să fie schimbat cât mai des.

Dacă te-ai săturat de munca câmpului la sapă şi la lopată, atunci îţi recomand Motosapa Media Line 7100 cu 7 CP- roti de cauciuc -rarita fixa -sistem de siguranta.