Motosapa Honda FG 320 – calitate Japoneza

 

Compania producătoare Honda este o multinațională Japoneză, producătoare de motoare pentru mașini, ambarcațiuni, scutere, roboți, avioane, bărci cu motor, ATV-uri, motoiclete dar și de utilaje pentru îngrijirea gazonului, a muncii câmpului, sere, livezi, vița de vie și grădini.

Honda a venit în sprijinul agricultorilor, dar și a utilizatorilor casnici, cu inovații și tehnologii ale uneltelor, folosite pentru munca pământului.

Motosapa Honda FG 320 este o sapă cu motor destinată fermierilor, proprietarilor de terenuri, edililor, a profesionuștilor peisagiști, ce depun mult efort  pentru a realiza spații verzi frumoase și de calitate, și este realizată în întregime de compania producătoare Honda. Motoarele Honda sunt cele mai fiabile și au durată de viață mai lungă.

Motosapa Honda FG 320, 4.8 CP, motor benzina Honda GP 160, 4 timpi, 81 cm

Lățimea de cultivare a Motosapei Honda FG 320, este de 810 mm, iar adâncimea de cultivare este de 300 mm. Rezervorul are un volum de 3,1 l și se alimentează cu benzină fără plumb, având un consum de 1,5 l pe oră. Motorul în patru  timpi are o capacitate cilindrică de 163 cc, și are două viteze de lucru, una înainte și una înapoi, având un număr de 24 de cuțite.

Pornirea motosapei se face manual  la sfoară, într-un mod foarte rapid.  Pentru baia de ulei a motorului, se folosește doar ulei tip Honda. La capitolul accesorii, are incluse freze laterale pentru pământ.

Are o greutate de 64 kg, și datorită faptului că este produsă de către Honda, companie ce este recunoscută pe plan mondial pentru produsele de calitate pe care le oferă,  îi conferă fiabilitate și ușurință în folosire, dar și o durată de viață mai lungă.

Având o construcție simplă și solidă, face față suprafețelor mai dure, de până la 10.000 mp, cu o productivitate la două treceri de până la 400-500 mp.

Transmisia se face pe lanț de la roți la cutia de viteze și pe curea de la motor la cutia de viteze.

Transportul este asigurat de o roată dispusă în fața utilajului, ceea ce oferă un ghidaj foarte ușor.

Cunoscută și sub denumirea de freză motorizată, Motosapa Honda FG 320 te ajută să elimini buruienile, să sapi, să ari și chiar să semeni, fiind folosită pentru majoritatea lucrărilor din grădină, dar și pentru lucrările de la camp.

Prețul este destul de accesibil, tinând cont de faptul că te ajută să desfășori o activitate pe care o faci cu mare plăcere, amortizarea făcându-se într-un timp real scurt.