Motosapa Ruris 751KS – pachet PROMO

Firma Ruris prezentă pe piața Românească cu utilaje și unelte profesionale, performante, accesibile ca preț, distribuie o gamă extinsă de produse destinate agriculturii. De peste 20 de ani, firma s-a dezvoltat continuu ajungând la unelte profesionale de mare calitate, fiind și singura din țară care deține un centru puternic de cercetare, dezvoltare și producție în același timp de motounelte agricole. Inovația firmei Ruriș este cutia de viteze pe vertical, specială pentru motocultoare.

Motosapa Ruris 751KS este o motosapă performantă datorită motorului Karma în patru timpi, de 8,5 cp, cu alimentare  pe benzină și capacitatea cilindrică de 280 cc, având un volum al rezervorului de 3 litri și un consum de 0,8 l pe oră. Lățimea sa de cultivare este de 900 mm iar adâncimea de cultivare este de 400 mm, cu lățimea frezelor reglabilă, făcând posibilă plantarea oricărui tip de cultură.  Sistemul de pornire este manual și are un număr de 3 viteze, din care două înainte și una înapoi.  Transmisia se face cu pinioane conice în baia de ulei. Deține o greutate de 125 kg și dispune de două roți mari, groase pentru transport.

Motosapa Ruris 751KS, 8.5CP, Motor Kama, 4 timpi, 90cm + Roti de cauciuc, Rarita, Plug reversibil

Pentru o execuție corectă și eficientă a lucrărilor, îți recomand folosirea plugului reversibil pe care îl deține, pentru afânarea solului, formarea șanțurilor pentru cultivare și pentru eliminarea buruienilor.

Motosapa Ruris 751KS are ghidon reglabil ceea ce face să fie fiabilă și ușor de manevrat, putând fi folosită atât pe terenul din grădină, de la vița de vie, din livadă, din seră cât și pe terenuri dure, cu denivelări, pietre și alte obstacole. Este o motosapă profesională, cu un consum redus, acoperind o suprafață mare de lucru, de până la 10.000 mp, cu o eficiență de lucru de până la 1000 mp pe oră.

Această Motosapa Ruris 751KS, 8.5CP, Motor Kama, 4 timpi, 90cm + Roti de cauciuc, Rarita, Plug reversibil este un utilaj inovator, creat special pentru agricultori, dar cu utilitate și în mediul casnic, pentru grădini de legume și zarzavat, la vița de vie, pentru spațiile verzi din orașe sau sate, pentru grădinițe cu flori și iarbă, găsindu-și practic folosința pe orice orice sol ce poate fi afânat, indiferent de duritatea sau denivelările pe care le are.

Motosapa Ruris 751KS, fiind dotare de serie, deține manetă de oprire în caz de urgență, far de lucru pentru iluminare la lăsarea serii, schimbător de viteze confort rapid, carcasă de transmisie și fantă nodulară.

Pentru a putea economisi timpul tău prețios și pentru a avea timp și pentru alte activități, bazat fiind pe dotările pe care deține și specificații sale, poți achiziționa motosapa Ruris 751KS, la un preț rezonabil,  însă cu amortizarea prețului într-un timp foarte scurt.