Motosapa Media Line MS 7100 – putere de 7 cp cu 3 viteze

Astăzi munca câmpului nu mai reprezintă o corvoadă, ci o relaxare datorită uneltelor şi utilajelor agricole simple, uşor de manevrat, dotate cu tehnologie performantă, în funcţie de activităţile şi nevoile tale.

Motosapa Media Line MS 7100 are o putere a motorului de 7 cp, având o lăţime de cultivare de 110 cm şi o adâncime de lucru de 30 cm. Are o capacitate cilindrică de 208 cc, alimentarea făcându-se cu benzină fără plumb şi ulei pentru motor. Pornirea acestei motosape se face mecanic cu demaror cu sfoară, având un sistem de protecţie în cazul în care pornirea este accidentală. Acest sistem de siguranţă opreşte automat echipamentul în cazul în care ai pierdut controlul motosapei, acţionarea manetei putându-se efectua doar după deblocarea siguranţei. Motorul este dotat cu cilindru în patru timpi şi un număr de trei viteze, două înainte şi una înapoi, transmisia făcându-se cu lanţ şi curea. Are un număr de 12 cuţite pe stânga şi 12 cuţite pe partea dreaptă.

Ghidonul este reglabil în înălţime sus/jos, fiind adaptabil pentru înălţimea ta şi astfel făcându-ţi munca mult mai uşoară. Frezele pe care le deţine sunt segmentabile.

Motosapa Media Line MS 7100 este un utilaj agricol fiabil şi uşor de folosit, oferind posibilitatea de ataşare a plugului, semănătoarei, remorcii şi a altor accesorii agricole.

Motosapa Media Line MS 7100 - 7 CP cu freza de 80 cm si sistem de siguranta la pornirea accidentala

Motosapa mai are în dotare freze segmentabile, discuri laterale şi o bară de reglare a adâncimii. Ca accesorii incluse deţine o freză de prăşire de 80 cm lăţime, o roată de înaintare şi un cui de reglare a adâncimii de lucru. Dimensiunile sale sunt de 1640x1100x800 mm şi are o greutate de 75 kg. Acest motocultor poate fi utilizat în grădină, la viţa de vie dar şi la munca câmpului.

Indiferent de activitatea pe care o prestezi, îţi doreşti ca produsele pe care le foloseşti să nu te pună în pericol şi să fie cât mai fiabile.

Ca o recomandare a acestui utilaj indicat ar fi să verifici periodic cuţitele iar în cazul în care sunt uzate să le ascuţi sau să le înlocuieşti.

Să verifici nivelul de ulei şi filtrul înainte de a folosi unealta şi dacă filtrul de ulei este deteriorat îţi recomand să-l cureţi sau să-l schimbi.

Preţul Motosapei Media Line MS 7100 este accesibil şi faptul că este dotat cu sistem de siguranţă la pornire accidentală, face ca tu să doreşti să-l achiziţionezi.