Panasonic SC-CMAX5E-K – perfect pentru distractie

Pasionații de muzică preocupați de calitatea sunetului reprodus prin dispozitivele electronice audio, știu că există o multitudine de caracteristici superioare care influiențează calitatea de ieșire a sunetului.

Sistem audio Panasonic SC-CMAX5E-K este un sistem audio cu un număr de 3 căi de boxe frontale, ce dețin o putere a sunetului RMS de 1000 W. Conectivitatea se realizează prin Bluetooth, USB, 2 x Jack 3,5 mm, Audio out și 2 x Microfon.

Calitatea sunetului este dată de caracteristicile superioare de sunet Compatibilitate cu aplicația Max Juke de creare și redare a unui playlist de 12 melodii preferate de tine și prietenii tăi, înregistrând propriile efecte de sunet. Cu această funcție sunetul înregistrat poate fi controlat de pe placa turnată, în unitatea centrală a minicomponentei seriei Max.

Panasonic SC-CMAX5E-K

Caracteristica Digital Amplifier ce reprezintă filtrarea digitală pentru linializarea amplificatoarelor de putere, caracteristica D.Bass ce reprezintă caracteristica timbrală a difuzoarelor. Cu această funcție, ritmul este detectat și amplificat automat pentru o experiență mai puternică, oferindu-ți cea mai ritmată muzică. Cu ajutorul caracteristicii Egalizator preprogramat poți reduce sau poți amplifica zone din întregul spectru audio. Cu ajutorul caracteristicii speciale Control al nivelului pentru Super Woofer, poți dansa pe ritmul muzicii alături de prietenii tăi, deoarece aceasta redă un sunet puternic cu super woofer de 25 cm și 3 amplificatoare. Mai deține caracteristica DJ Jukebox, caracteristica Karaoke Function și caracteristica Auto Power Of.

Acest mini-sistem cu o singură unitate redă interpretări vocale clare și lipsite de distorsiuni. Prin utilizarea unui material solid, Tweeter de tip con cu strat dublu cu nanoparticule de bambus, se produce un sunet sensibil, ce asigură interpretări vocale, cu sunet mai dinamic și dialoguri mai clare. Dimensiunile unității pricipale sunt de 378 x 724 x 436 mm și este dotat cu timer pentru pornire și oprire. Dimensiunile sale, îl fac să poată fi dispus în orice loc al casei, al unei săli sau a unei terase. Are un designer inovator, atrăgător, de înaltă clasă, de culoare neagră dotat cu sistem de iluminare. Pentru a putea fi transportat, acesta a fost dotat cu un mâner și roți de înaltă calitate.

Modelul Panasonic SC-CMAX5E-K este un sistem audio complex, cu performanțe ireproșabile, înglobând soluții constructive, ce îl pot face mai accesibil. Prețul acestui Sistem audio Panasonic SC-CMAX5E-K este dat de calitățile speciale pe care le deține și dacă îți plac lucrurile de calitate ți-l recomand cu toată încrederea.