Casti Astro Gaming A50 Wireless Dolby 7.1 PS4 – Pentru gameri

Astro Gaming A50 este un sistem de căști compatibile cu Xbox 360, PD4, PS3, PC, deține tehnologia wireless și interfața wireless. Aceste căști reprezintă un accesoriu pentru Play Station 4, lansat de producătorii de la Astro Gamming. Căștile profesionale de jocuri oferă o claritate audio performantă, dată de tehnologia Dolby 7.1 pe care o deține.

Astro Gaming A50

Experiența în jocuri este îmbunătățită datorită interfeței wireless. Aceste căști sunt destinate gammerilor, datorită sistemului de sunet 7.1 virtual surround sound și a microfonului încorporat. Datorită faptului că sunt confortabile, acestea sunt recomandate pentru sesiunile de jocuri foarte lungi. Are o greutate redusă cu un design robust, dotate cu pernuțe pentru urechi ce permit aerisirea. Autonomia bateriei ajunge până la 8 ore de funcționare.  Microfonul încorporat este compatibil cu Xbox 360, Play Station 3, Windows Mac, OS X, Play Station 4 și  poate fi oprit cu funcția Dolby 7.1EQ Presets Ridică, în cazul în care nu dorești ca partenerul tău de joc să audă conversațiile tale.

Căștile Astro Gaming A50 Wireless Dolby 7.1 Ps4 sunt confortabile, se aud clar, iar materialul cu care sunt confecționate, este de foarte bună calitate. Acestea sunt arătoase, comode și poți sta cu ele pe urechi o perioadă lungă de timp fără să simți vreun discomfort iar datorită tehnologiei Dolby nu se aud înfundat.

Softul pe care îl deține face o experiență plăcută, putând să-ți reglezi fiecare sonor în parte. Cupele căștilor sunt ideale și se potrivesc perfect peste urechile tale, mai ales că pot fi reglate după dimensiunea capului tău. Sunetul este absolut senzațional, fiind redat în profunzime până la cel mai înalt decibel. Acestea sunt indicate și pentru a asculta muzică și filme pe lângă jocuri.

Cu căștile Astro Gaming A50 Wireless Dolby 7.1 Ps4 poți fi sigur că ai făcut alegerea corectă, fiind cele mai bune căști pentru pasiunea ta. Prețul este dat de tehnologia și funcțiile superioare pentru sunet cu care sunt dotate.