Philips 43PUH6101/88 – peste 8 milioane de pixeli si tehnologia Ultra Resolution Upscaling

Rezoluția 4K provine de la numărul de 4000 pixeli deținuți de diagonala ecranului, tehnologie pe care o deține și Smart TV LED Philips 43PUH6101/88, 4K Ultra HD. Secretul performanței High Definition deținut de acest Smart TV este și tehnologia Pixel Plus Ultra HD, ce oferă culori vii  mai aproapiate de natural, la o rezoluție de 4 ori mai mare decât Full High Definition. Această funcție dă rezistență ecranului, culori mult mai vii, apropiate de cele naturale și unghiuri de vizualizare foarte mari.

Acesta un design inovator, model Slim, cu carcasa de culoare neagră și rama ecranului foarte subțire. Sunetul calitativ al acestui Smart TV este dat de caracteristica specială de sunet Incredible Surround și Clear Sound ce emit sunete superioare, învăluindu-te din toate direcțiile, datorită sistemului de sunet stereo ce are o putere de 16 W. 

Philips 43PUH6101

Toate aceste  caracteristici superioare de sunet, sunt date pentru a te bucura din plin de calitatea sunetului în aceeași măsură cu care te bucuri de  calitatea imaginii. Tehnologia 4K este redată în mai multe moduri, îmbunătățind detaliile din transmisiuni, filme și meciuri sportive, redând imaginile de o calitate superioară. Tuner-ul digital împreună cu player-ul multimedia integrat, dețin o serie de porturi pentru intrare, unul pentru antena TV și pentru redare vedeo, cu conexiune Wirelese și LAN, bucurându-te de divertisment de calitate, direct din confortul casei tale, datorită tehnologiei Smart TV LED Philips.

Smart TV LED Philips 43PUH6101/88, 4K Ultra HD, este un Smart TV tip LED cu funcția de monitor,  în rezoluția 4K Ultra HD. Acesta deține o diagonală a ecranului de 108 cm, în raport aspect imagine 16:9, având o rezoluție a ecranului de 3840 x 2160 pixeli, deținând caracteristici superioare de imagine Micro Dimming, cu rolul de a oferi imagini mult mai reale și mai apropiate de natural, eliminând distorsiunile de culoare. Tehnologia 800 PPI împreună cu tehnologia Picture Performance Index, ajustează luminozitatea pentru fiecare pixel în parte, evidențiind detaliile de culoare și redând imaginile clare și vibrante.

Dimensiunile cu stand ale acestui Smart TV sunt de 968 x 77 x 576 mm iar cele fără stand 968 x 20 x 623 mm  și are o greutate de 9,70 kg, Datorită acestor dimensiunii și a greutății destul de mici, poate fi dispus în dormitor sau în orice încăpere a casei tale, pe un perete sau pe o comodă, dând acesteia o notă de stil și elegantă.

Prețul acestui Smart TV LED Philips 43PUH6101/88, 4K Ultra HD este dat de tehnologiile și funcțiile speciale pe care le deține.  Bucură-te de divertismentul oferit de Smart TV -ul LED Philips 43PUH6101/88, 4K Ultra HD direct din confortul casei tale.