Samsung AR12KSFPEWQNZE – Economisiti energie si pastrati racoarea cu Smart Inverter

In zilele noastre aparatul de aer condiționat nu mai reprezintă un moft, ci o necesitate pentru zilele caniculare din timpul verii. Acestea sunt dotate cu tehnologii și funcții inovatoare, pentru a le da o calitate deosebită în funcționare.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12KSFPEWQNZE deține tehnologia Inverter tip BLDC, are o capacitate de răcire de 12000 BTU și face parte din clasa A de energie electrică la încălzire, având o putere de energie consumată de 1220 W și din clasa A+ de energie electrică la răcire, cu o putere de energie consumată de 1130 W. Coeficientul randament sezonier la răcire SEER este de 5.6, coeficientul randament sezonier la încălzire SCOP este de 3,8, iar coeficientul randament la răcire EER de 2,76. Pentru a asigura încăperii un aer proaspăt și curat acesta a fost dotat cu un filtru Full HD, ce elimină orice particulă de praf, bacteriile și virusurile, oferind o filtrare îmbunătățită și asigurând un aer curat, igienic și proaspăt. Aceste filtre trebuie întreținute prin spălarea cu apă,  pentru a asigura calitatea aerului din încăpere.

Samsung AR12KSFPEWQNZE

Pentru performanță și pentru a asigura un climat optim în încăpere,  aparatul de aer conditionat Samsung AR12KSFPEWQNZE a fost dotat cu funcția de ventilare, ce face ca aerul cald din încăpere să fie mișcat și nu răcit, fiind ideal pentru persoanele cu probleme de sănătate ce nu pot suporta aerul rece. Cu funcția de încălzire aparatul de aer condiționat poate fi folosit și pe perioadele reci ale iernii. Funcția de auto-restart are rolul de a reporni aparatul de aer condiționat în cazul în care s-a produs o întrerupere de curent electric. Funcția de dezumificare are rolul de a absoarbe umezeala din încăpere, evitând astfel formarea mucegaiului pe pereți. Cu funcția Sleep/Night Mode vei avea un somn liniștit la o temperatură agreată de tine. Pentru a da inteligență performanțelor aparatului de aer condiționat Samsung AR12KSFPEWQNZE, acesta a fost dotat cu funcții speciale precum Good Sleep, fiind gândit pentru situația în care ai pierdut o noapte de somn. Acesta va crea un confort ideal în dormitor, economisind în același timp și energia electrică cu până la 36%. Funcția specială Turbo Cooling grăbește procesul de răcire într-un mod foarte rapid.

Dimensiunile unității exterioare sunt de 660 x 475 x 242 mm și are o greutate de 22,5 kg, iar dimensiunile unității interioare de 820 x 285 x 215 mm cu o greutate de 8,2 kg. Nivelul de zgomot a unității exterioare este de 65 dB iar cel al unității interioare este de 59 dB, ceea ce înseamnă că are un nivel de zgomot redus, ce nu va deranja  vecinii și nu va deranja auzul tău.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12KSFPEWQNZE are un design modern, simplu și elegant, cu o carcasă de culoare alb imaculat, având dispus logo Samsung și panoul cu funcții pentru comenzi. Prețul este acceptabil și dacă îți dorești un aparat de aer condiționat performant, îți recomand aparatul de aer conditionat Samsung AR12KSFPEWQNZE.